• 瀏覽: 3,026
  • 回覆: 27
引用:
原帖由 燒光一個森林 於 2020-8-1 12:40 AM 發表

我同女友多年 佢出軌兩次我都原諒她 她每時每刻都講大話 又俾我踢爆佢去左人地家過夜..... 最後分手了 做返朋友 佢都一樣大話連片 我好辛苦了 話哂都甘多年 咁樣對我都有.... 我系咪應該放低她? 連朋友都唔好做呢? 斷哂所有聯絡? ...
放低佢啦,暫時朋友都唔好再做,對你會好好多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 燒光一個森林 於 2020-8-1 12:40 AM 發表

我同女友多年 佢出軌兩次我都原諒她 她每時每刻都講大話 又俾我踢爆佢去左人地家過夜..... 最後分手了 做返朋友 佢都一樣大話連片 我好辛苦了 話哂都甘多年 咁樣對我都有.... 我系咪應該放低她? 連朋友都唔好做呢? 斷哂所有聯絡? ...
應該放低的,但可以如何放下,我都好想知😔

呢D女人天生犯賤,唔駛對佢咁上心
早D分手,佢唔理你,你都唔駛理佢

回覆 引用 TOP

傻仔黎 咩辛苦? 咁嘅女你諗真d
有咩好? 有咩值得傷心?
失去左個好好品嘅人就話

正如損友 走得快好世界
回頭望係執身彩
俾我會好開心 咁多年食夠啦
咪當雞 係咪
條女冇用架啦 掟走佢啦

點解仲唔block佢?

引用:
原帖由 燒光一個森林 於 2020-8-6 10:50 PM 發表

唔係咁易 有時會忍不住開返 我唸應該等時間慢慢過 對佢淡忘 慣左佢不在先可以正式咁block哂佢 或我下一個出現會對佢唔在留戀
恨心小小block左佢,一排唔睇就會忘記佢

引用:
原帖由 燒光一個森林 於 2020-8-6 10:50 PM 發表

唔係咁易 有時會忍不住開返 我唸應該等時間慢慢過 對佢淡忘 慣左佢不在先可以正式咁block哂佢 或我下一個出現會對佢唔在留戀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 燒光一個森林 於 2020-8-7 06:03 AM 發表

認同...要恨心block哂佢  時間耐左 個人會自動波地慢慢忘記對方
係架,我以前都試過,恨心d block左佢,隔一排都唔記得佢係乜水

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]