• 瀏覽: 4,106
  • 回覆: 82
話來話去都系擔心男人,以前未結婚交了2個男朋友都花心,真系無男人唔花心的。走一個小三又來一個,好似自己老公咁樣,個小三最後同我做了朋友,佢話唔會同我老公一起,因為辛苦,佢宜家有男朋友了,佢話不知道幾開心,佢講D岩,沒有男人唔偷既。所以佢叫我好好照顧自己,唔去諗咁多,佢其實個人都OK。

熱賣及精選
如果係真嘅同幾神奇
係我就未必得如果小三同老公有過親密行為

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2020-7-31 10:44 PM 發表

話來話去都系擔心男人,以前未結婚交了2個男朋友都花心,真系無男人唔花心的。走一個小三又來一個,好似自己老公咁樣,個小三最後同我做了朋友,佢話唔會同我老公一起,因為辛苦,佢宜家有男朋友了,佢話不知道幾開心,佢講D岩,沒有男人唔偷既。所以佢叫我好好照顧自己,唔去諗咁多,佢其實個人都OK。 ...
你重同小三成为朋友,咁点解唔去玩3p,噉男人发姣嘅公狗有咩有咩唔同?

引用:
原帖由 中秋高水果 於 2020-7-31 11:11 PM 發表

你重同小三成为朋友,咁点解唔去玩3p,噉男人发姣嘅公狗有咩有咩唔同?
佢都唔系呢D女人,我都唔會。佢宜家有男朋友啦!

引用:
原帖由 迷途小人妻 於 2020-7-31 11:10 PM 發表

如果係真嘅同幾神奇
係我就未必得如果小三同老公有過親密行為
都好多年啦!從同她吵架到宜家變成朋友。

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2020-7-31 11:16 PM 發表

都好多年啦!從同她吵架到宜家變成朋友。
咁三個人總有機會見唔會尷尬咩

以前都系遇到D男人都花心,所以已經習慣了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 迷途小人妻 於 2020-7-31 11:18 PM 發表

咁三個人總有機會見唔會尷尬咩
我同她唔會見面,因為佢唔系香港。

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2020-7-31 11:19 PM 發表

我同她唔會見面,因為佢唔系香港。
咁可能真係會好啲
如果撞口撞面真係唔知點咁

引用:
原帖由 迷途小人妻 於 2020-7-31 11:23 PM 發表

咁可能真係會好啲
如果撞口撞面真係唔知點咁
佢人其實好好,同我一樣感性。要怪就怪男人。

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2020-7-31 11:28 PM 發表

佢人其實好好,同我一樣感性。要怪就怪男人。
咁你係未仲同呢個男人一齊

引用:
原帖由 迷途小人妻 於 2020-7-31 11:29 PM 發表

咁你係未仲同呢個男人一齊
我以前已經經歷過幾次男人都系咁樣,都習慣了,佢仲話我老公好好,只不過男人多情。諗多左辛苦,自己折磨自己真系好辛苦。又睇到香討咁多地下情,我接受現在的時代。

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2020-7-31 11:33 PM 發表

我以前已經經歷過幾次男人都系咁樣,都習慣了,佢仲話我老公好好,只不過男人多情。諗多左辛苦,自己折磨自己真系好辛苦。又睇到香討咁多地下情,我接受現在的時代。 ...
感情路上冇話邊個怪邊個
可能真正對你好嘅未出現

引用:
原帖由 迷途小人妻 於 2020-7-31 11:46 PM 發表

感情路上冇話邊個怪邊個
可能真正對你好嘅未出現
沒有好與唔好,個男人其實好好,只不過對於感情唔識處理,但佢從來唔傷害人。講野同我一樣性格直爽,乜野都講得出,其實口不對心,但平時人好好,有擔當有責任,比起以前的男友好好多。

好似香討個post話點樣睇婚外情,真系睇到佢地唔通佢地都系衰人嗎?所以好明白宜家的情感真系好難控制。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]