• 瀏覽: 6,760
  • 回覆: 64
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 沙田狂野的核心 於 2020-8-3 09:37 AM 發表

我當年分手,想挽回,上網找雞湯,就發現大陸好多情感機構理論,認識左個好厲害情感老師,聽晚距有個男人八大分類免費公開課,不同男人不同相處方法,有興趣我可以shar e給大家。 ...
share me

回覆 引用 TOP

8年真係好長時間,佢就等於你既家人,係你日常生活一部分,一下子係你生命中消失果種落莫無助係形容唔到,但好現實,點安慰點輔導都好,真係最終要靠你自己面對返人生,重新過無左佢既生活

出黎玩就要輸得起, 輸唔起就返屋企
............................節錄自<馬路英雄>

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 *嗚咚咚* 於 2020-8-3 03:15 AM 發表

同樓主一樣,一齊好多年生活
但已分手3個月了
到呢一刻都未放低到...
每晚都係喊住訓...
係既,不論你生活上定個心都有對方佔有,咁長時間,邊能夠話放低就放低,但日子仍然繼續過,心情點負面都唔好放棄自己,呢個係個大挫折,但唔係末日唔係終結,仲有家人朋友,同埋他日等緊你愛既下一位

............................節錄自<馬路英雄>
我想揾他,再次覆合,旦又太多次了,家人又不喜歡我。太多無形壓力,仲要睇主自己小朋友。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gpoint2 於 2020-8-7 01:34 PM 發表

係既,不論你生活上定個心都有對方佔有,咁長時間,邊能夠話放低就放低,但日子仍然繼續過,心情點負面都唔好放棄自己,呢個係個大挫折,但唔係末日唔係終結,仲有家人朋友,同埋他日等緊你愛既下一位 ...
真係好影響到情緒....
雖然講係咁講..但仍然好想同佢復合😢

引用:
原帖由 *嗚咚咚* 於 2020-8-7 06:42 PM 發表

真係好影響到情緒....
雖然講係咁講..但仍然好想同佢復合😢
點會唔影響情緒呢,除非無投放過感情落去或者係你想離開者,一齊咁耐邊會唸到會咁既遭遇呢?不過日子都要繼續過,慢慢黎啦,需要時間既。
咁你覺得復合仲有無機會?

回覆 引用 TOP

有小小,旦要面對屋企人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夏天的可愛媽媽 於 2020-7-31 06:30 PM 發表

心情未能平服,一起生活8年,五好計中途離離合合,知他不是完美,旦我太愛他,有型靚仔,溫柔坦克,浪漫,刺激。已經五再系我,他叫我忘記他,沒有什麽特別不要找他 。不懂相處和你溝通,每次吵過不停,好痛苦。 ...
唉,樓主睇開d,一個人對你冇咗感情咩藉口都可以講,我老婆就係一個好好嘅例子

回覆 引用 TOP

用工作MA醉自己,最好搵第左第二個,就好快唔記得左佢

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
歲月係最好嘅解藥,加油加油加油

回覆 引用 TOP

分開一下可能是好事,識放手都是愛!

回覆 引用 TOP

向前看,沒有過不去的坎兒

要继续简单快乐鸭!

回覆 引用 TOP

向前看

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]