• 瀏覽: 4,797
  • 回覆: 53
  • 追帖: 1
心情未能平服,一起生活8年,五好計中途離離合合,知他不是完美,旦我太愛他,有型靚仔,溫柔坦克,浪漫,刺激。已經五再系我,他叫我忘記他,沒有什麽特別不要找他 。不懂相處和你溝通,每次吵過不停,好痛苦。

引用:
原帖由 夏天的可愛媽媽 於 2020-7-31 06:30 PM 發表

心情未能平服,一起生活8年,五好計中途離離合合,知他不是完美,旦我太愛他,有型靚仔,溫柔坦克,浪漫,刺激。已經五再系我,他叫我忘記他,沒有什麽特別不要找他 。不懂相處和你溝通,每次吵過不停,好痛苦。 ...
對方都唔再愛你,算啦!放低啦!

回覆 引用 TOP

樓主 我都失戀 我冇咩朋友可訢苦
我俾她背叛過兩次 大話連片  
可以的話 pm大家傾下 訢吓苦

8年散左 分手後係辛苦啲 但始終要面對現實 分了在一齊番 遲早又散 更何況佢都變心左  冇謂嘥時間 世上大把男人 在遇過下一個喇!
現在里刻心情都明你 我都有個拍了7年幾女友都今年散左  每天都屈住冇心情 自己一個在家時會有種困住感覺 所有不安不開心既情緒湧哂出來 自己控制不到 其實都是時間問題姐 等耐左就會冇甘傷心.. 其實咁樣幾好 跌低完在起番身 會學到好多野!

引用:
原帖由 燒光一個森林 於 2020-8-1 12:51 AM 發表

8年散左 分手後係辛苦啲 但始終要面對現實 分了在一齊番 遲早又散 更何況佢都變心左  冇謂嘥時間 世上大把男人 在遇過下一個喇!
現在里刻心情都明你 我都有個拍了7年幾女友都今年散左  每天都屈住冇心情 自己一個在家時會有種困住感覺 所有不安不開心既情緒湧哂出來 自己控制不到 其實都是時間問題姐 等耐左就會冇甘傷心.. 其實咁樣幾好 跌低完在起番身 會學到好多野! ...
我就岩岩分手,好想快d習慣佢唔係身邊

引用:
原帖由 葬心埋愛 於 2020-8-1 01:00 AM 發表

我就岩岩分手,好想快d習慣佢唔係身邊
有興趣一起訢吓苦

引用:
原帖由 燒光一個森林 於 2020-8-1 01:01 AM 發表

有興趣一起訢吓苦
我已經唔再想提起佢,但我會聽你講

引用:
原帖由 葬心埋愛 於 2020-8-1 01:02 AM 發表

我已經唔再想提起佢,但我會聽你講
點講 我新手來

引用:
原帖由 燒光一個森林 於 2020-8-1 01:04 AM 發表

點講 我新手來
pm

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夏天的可愛媽媽 於 2020-7-31 06:30 PM 發表

心情未能平服,一起生活8年,五好計中途離離合合,知他不是完美,旦我太愛他,有型靚仔,溫柔坦克,浪漫,刺激。已經五再系我,他叫我忘記他,沒有什麽特別不要找他 。不懂相處和你溝通,每次吵過不停,好痛苦。 ...
毋須強求,愛你會回來。

引用:
原帖由 燒光一個森林 於 2020-8-1 12:42 AM 發表

樓主 我都失戀 我冇咩朋友可訢苦
我俾她背叛過兩次 大話連片  
可以的話 pm大家傾下 訢吓苦
OK吖

回覆 引用 TOP

同樓主一樣,一齊好多年生活
但已分手3個月了
到呢一刻都未放低到...
每晚都係喊住訓...

引用:
原帖由 *嗚咚咚* 於 2020-8-3 03:15 AM 發表

同樓主一樣,一齊好多年生活
但已分手3個月了
到呢一刻都未放低到...
每晚都係喊住訓...
每晚都諗起......天光先瞓到

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]