• 瀏覽: 13,414
  • 回覆: 115
  • 追帖: 2
大家留言講下自己理想中嘅男/女神 ,理想嘅老公/老婆係點呀~😙😊

原創抒情文——命中註定你愛我🥰啱啱寫,配合返個thread(更新至第四回👩‍️‍👨

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29267412&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

多謝大家嚟呢度留言🥰🙇🏻‍♀️

世上無難事,只怕唔去做✨你今日煮左飯未呀?
Nothing is impossible once you try, step is on🎢

^^^純粹寫下,不用深究🎈
熱賣及精選
咁你慢慢等啦

回覆 引用 TOP

女仔都係想搵個有膊頭既男人..
唔可以太矮,又唔可以太瘦太肥,
最好企佢後面有安全感,最重要係專一同對自己好

引用:
原帖由 Maitinana 於 2020-7-30 10:51 PM 發表

大家留言講下自己理想中嘅男/女神 ,理想嘅老公/老婆係點呀~😙😊
女神:
1.心地好
2.靚
3.溫柔

引用:
原帖由 P8MAX 於 2020-7-31 12:09 AM 發表

女神:
1.心地好
2.靚
3.溫柔
老婆呢?🙄

Nothing is impossible once you try, step is on🎢

引用:
原帖由 熊癡 於 2020-7-30 11:15 PM 發表

女仔都係想搵個有膊頭既男人..
唔可以太矮,又唔可以太瘦太肥,
最好企佢後面有安全感,最重要係專一同對自己好
師姐,即係半肥瘦,有d肌 +要6呎高嘅男人?😍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Maitinana 於 2020-7-31 12:10 AM 發表

老婆呢?🙄
都一樣想有咁既老婆😅
1.心地好
2.靚
3.溫柔

引用:
原帖由 P8MAX 於 2020-7-31 12:15 AM 發表

都一樣想有咁既老婆😅
1.心地好
2.靚
3.溫柔
師兄,通常靚嘅性格一般🙄因為佢地通常好受男人歡迎🙄男人好錫佢地

引用:
原帖由 Maitinana 於 2020-7-31 12:17 AM 發表

師兄,通常靚嘅性格一般🙄因為佢地通常好受男人歡迎🙄男人好錫佢地
通常靚既就會皮氣差,身邊都有兩個係咁,但我都遇到一個又靚丶心地又好,仲好溫柔

引用:
原帖由 P8MAX 於 2020-7-31 12:21 AM 發表

通常靚既就會皮氣差,身邊都有兩個係咁,但我都遇到一個又靚丶心地又好,仲好溫柔
10000分之一嘅機會🙂你真幸運🥂

引用:
原帖由 Maitinana 於 2020-7-31 12:22 AM 發表

10000分之一嘅機會🙂你真幸運🥂
唔知幸運定唔幸運,因為唔可以同佢一齊😢

引用:
原帖由 P8MAX 於 2020-7-31 12:23 AM 發表

唔知幸運定唔幸運,因為唔可以同佢一齊😢
師兄,喺呢個時候你要去我呢個thread,跟住拉去最尾嗰幾個comment。

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29242716&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

有位師兄講得好好,佢帶出「一念生一物」嘅諗法。至今我仲諗緊佢講嘅野。因為佢講d野好抽象,比較難完全理解。😄

Anyway,我意思係只要你心想嗰類女神,好快佢又會再次出現喺你個世界。

引用:
原帖由 Maitinana 於 2020-7-31 12:30 AM 發表

師兄,喺呢個時候你要去我呢個thread,跟住拉去最尾嗰幾個comment。

https://www.discuss.com.hk/viewt ... mp;utm_medium=share

有位師兄講得好好,佢帶出「一念生一物」嘅諗法。至今我仲諗緊佢講嘅野。因為佢講d野好抽象,比較難完全理解。😄 ...
我都好想只要我不斷想著佢,佢就會再出現在我的世界,
但我比較相信命定丶相信緣份,人既力量可以改變幾多呢?

引用:
原帖由 P8MAX 於 2020-7-31 12:57 AM 發表

我都好想只要我不斷想著佢,佢就會再出現在我的世界,
但我比較相信命定丶相信緣份,人既力量可以改變幾多呢?
Only想無用🙄詳情請睇「秘密」呢本書

如果信緣分,可拜拜月老😍賜良緣

p.s.「秘密」️同拜神係無衝突🙄
一個係類似超心理學,幫助改變自身,同定下目標

另一個係信仰🙂🙂🙂

引用:
原帖由 Maitinana 於 2020-7-31 01:03 AM 發表

Only想無用🙄詳情請睇「秘密」呢本書

如果信緣分,可拜拜月老😍賜良緣

p.s.「秘密」️同拜神係無衝突🙄
一個係類似超心理學,幫助改變自身,同定下目標

另一個係信仰🙂🙂🙂 ...
其實我唔信宗教所講既神,因為更可能係外星人,只係古時人類既誤解!😅

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]