• 瀏覽: 8,486
  • 回覆: 109
  • 追帖: 2
一個有一子的離婚婦,遇上一個食開軟飯的大陸男人。大陸男人的老婆是ATM的中上層,所以條友唔使做工,但要陪個仔在香港上大學。

條大陸佬同香港離婚婦搭上左。同離婚婦講,他是愛離婚婦的,但他亦因為要食飯一定唔可以和老婆離婚。個港女就漸漸覺得條大陸佬其實最有興趣只是性愛和她的身體,說幸好現在她還可以供給俾倏友。
幸好個大陸佬他打了咁多年的斧頭也免強夠自己暫時使。

港女説唔諗咁多了,過得一日得一日。睇黎條大陸佬個老婆也不太愛個老公。可能港女用身體有機留到條友一齊掛?

可行嗎?

熱賣及精選
引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-7-30 10:31 PM 發表

一個有一子的離婚婦,遇上一個食開軟飯的大陸男人。大陸男人的老婆是ATM的中上層,所以條友唔使做工,但要陪個仔在香港上大學。

條大陸佬同香港離婚婦搭上左。同離婚婦講,他是愛離婚婦的,但他亦因為要食飯一定唔可以和老婆離婚。個港女就漸漸覺得條大陸佬其實最有興趣只是性愛和她的身體,說幸好現在她還可以供給俾倏友。
幸好個大陸佬他打了咁多年的斧頭也免強夠自己暫時使。

港女説唔諗咁多了,過得一日得一日。睇黎 ...
趁早分手搵下家啦!

引用:
原帖由 中午深情的水果 於 2020-7-30 10:44 PM 發表

趁早分手搵下家啦!
我係佢朋友的朋友。我也不想太直接叫個港女斬䌫。只是感覺好似見到就黎有人撞死,唔出聲又唔好意思。出左聲又怕影響人地同大陸佬的姦情

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-7-30 10:48 PM 發表

我係佢朋友的朋友。我也不想太直接叫個港女斬䌫。只是感覺好似見到就黎有人撞死,唔出聲又唔好意思。出左聲又怕影響人地同大陸佬的姦情
你不如話就係你啦,有咩唔好意思,果斷啲,噉系冇好結果嘅

無金錢糾紛,各取所需啫,玩完咪拜拜囉

引用:
原帖由 中午深情的水果 於 2020-7-30 10:55 PM 發表

你不如話就係你啦,有咩唔好意思,果斷啲,噉系冇好結果嘅
老實說真是朋友的朋友,半年前朋友介紹我認識。那時我還在香討記錄了見面的情況。當然而家我已叫做識佢,但話哂係朋友介紹所以我只如實説是朋友的朋友

引用:
原帖由 ok@@ok 於 2020-7-30 11:01 PM 發表

無金錢糾紛,各取所需啫,玩完咪拜拜囉
咁又係。

回覆 引用 TOP

其實你想表達d乜?

引用:
原帖由 不死人888 於 2020-7-30 11:21 PM 發表

其實你想表達d乜?
佢話單野講親俾朋友聽個個也丙佢,話佢蠢。我也覺得不太對路

回覆 引用 TOP

最緊要大家happy左先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-7-30 10:48 PM 發表

你多事,此魚糧食完就有下一包魚糧

引用:
原帖由 小狗狗 於 2020-7-30 11:38 PM 發表

你多事,此魚糧食完就有下一包魚糧
咁我唔出聲囉。

回覆 引用 TOP

條女食飽就走喇

引用:
原帖由 仲夏肥沃的路人 於 2020-7-31 12:02 AM 發表

條女食飽就走喇
係條女食飽定條佬食飽?

耶菜花就有得開

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]