• 瀏覽: 12,634
  • 回覆: 251
大家好,十幾年冇開貼了,可能好多甩漏,祈諒!

係咁的,本人冇乜學識,祇讀過幾年卜卜(你)齋。最近識左個新女友,佢話我知在某小漁港寫小説的,即係有D學識啦!佢份人唔靓,身材约32A左右,而且有口吃毛病(即係廣東人的漏口),都唔緊要啦。
話説放工前,佢微訊我説:我今日想試下唔带带带带胸圍出黎玩呀,好唔好?
我:亞姐,係唔戴胸圍呀!
佢:我鍾意唔带带带带呀!
我:咁妳鍾意带出黎,而又唔戴,我都冇妳乎架!
跟住,佢就發脾四話我窒佢,説分手!

同佢一齊,屋企人成日話佢醜樣兼脾劣。
好啦!而家話分手,一天光曬!以後唔使再在家人面前撑佢了!好呀!😆😄

熱賣及精選
這.......你嫌棄她?

咁即係,食迪食食迪色色過未呢?🤔

引用:
原帖由 半空性感的膠袋 於 2020-7-30 08:52 PM 發表

這.......你嫌棄她?
没有,衹是提醒她戴……。但發生了意外!😥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 强勁的🐴 於 2020-7-30 08:55 PM 發表

咁即係,食迪食食迪色色過未呢?🤔
其實我冇乜興趣!

睇來你分得好開心🤔🤔

柄你
咦!第一次見你開舖喎,恭恭恭恭恭喜,恭喜!

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-7-30 08:58 PM 發表

睇來你分得好開心🤔🤔
都係架!甩難!

引用:
原帖由 dc31 於 2020-7-30 08:59 PM 發表

唉……!人生於世,眨下眼過左十幾年!唔好提!🙄

引用:
原帖由 TRruth 於 2020-7-30 08:50 PM 發表

大家好,十幾年冇開貼了,可能好多甩漏,祈諒!

係咁的,本人冇乜學識,祇讀過幾年卜卜(你)齋。最近識左個新女友,佢話我知在某小漁港寫小説的,即係有D學識啦!佢份人唔靓,身材约32A左右,而且有口吃毛病(即係廣東人的漏口),都唔緊要啦。
話説放工前,佢微訊我説:我今日想試下唔带带带带胸圍出黎玩呀,好唔好?
我:亞姐,係唔戴胸圍呀!
佢:我鍾意唔带带带带呀!
我:咁妳鍾意带出黎,而又唔戴, ...
新女友係邊樹識架?

引用:
原帖由 dc31 於 2020-7-30 08:59 PM 發表

本來都戒左,但分手,對於我來說雖然不在乎,但始終有點滋味的!

引用:
原帖由 TRruth 於 2020-7-30 09:02 PM 發表

唉……!人生於世,眨下眼過左十幾年!唔好提!🙄
未來都仲有幾十年你享受喎。

引用:
原帖由 夜靜雨聲 於 2020-7-30 09:04 PM 發表

新女友係邊樹識架?
小漁港囉!
有次跟朋友出海吊蟹,意外識既!

引用:
原帖由 TRruth 於 2020-7-30 09:05 PM 發表

本來都戒左,但分手,對於我來說雖然不在乎,但始終有點滋味的!
是甜?是酸?
我仲記得你係我第一個帖度留言喎!

引用:
原帖由 dc31 於 2020-7-30 09:05 PM 發表

未來都仲有幾十年你享受喎。
都係架,我會珍惜!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]