• 瀏覽: 2,304
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
好女仔 男仔會不會不敢追
咩男仔會喜歡好女仔 好女仔有咩特質
即使男人話是好女 都是擇左其他人

引用:
原帖由 子時來了樹枝 於 2020-7-30 12:15 AM 發表

乜喱個世界仲有傳說中既好女仔咩?

引用:
原帖由 dc31 於 2020-7-30 01:11 AM 發表

乜喱個世界仲有傳說中既好女仔咩?
點解沒

回覆 引用 TOP

好當然要心地好,然后行為好。成日出去食煙飲酒,夜翻就唔方比男人認為系好。
斤斤計較,好吃懶做,就肯定唔方系好女仔。

Oman~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由子時來了樹枝于2020-7-30 12:15 AM發表好女仔男仔會不會不敢追咩男仔會喜歡好女仔好女仔有咩特質即使男人話是好女都是擇左其他人
好女人慨定義如同好男人慨標準一樣,每個女人心中好男人標準都唔一樣,,

回覆 引用 TOP

勤儉持家,溫柔善良就系好女

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 子時來了樹枝 於 2020-7-30 12:15 AM 發表

男人A:好女人當然係處女啦!!
男人B:好女人當然要經驗豐富懂服侍男人啦!!

男人C:好女人當然係要文靜啦!!
男人D:好女人當然要懂得互動,天天和自己有話題啦!!

男人E:好女人當然係要聽教聽話啦!!
男人F:好女人當然要懂得獨立思考啦!!

就好似女人覺得男人要專一係好男,
但揀男友同老公一定係風流渣男!!

一個女人係唔係好女人唔係問題!!
最重要係這個女人有無吸引力!!
不論男女,無吸引力幾好都係死!!

如果有吸引力既人,就算樣衰過八兩金,殺人,吸毒,負債,有性病,嫖賭飲樣樣齊,加上身體殘障且係智障,一樣大把年輕至老年愛佢,甚至為佢下海都感到幸福!!

引用:
原帖由 hk_vr 於 2020-7-31 03:06 AM 發表

男人A:好女人當然係處女啦!!
男人B:好女人當然要經驗豐富懂服侍男人啦!!

男人C:好女人當然係要文靜啦!!
男人D:好女人當然要懂得互動,天天和自己有話題啦!!

男人E:好女人當然係要聽教聽話啦!!
男人F:好女人當然要懂得獨立思考啦!!

就好似女人覺得男人要專一係好男,
但揀男友同老公一定係風流渣男!!

一個女人係唔係好女人唔係問題!!
最重要係這個 ...
點叫吸引力 我有比男人讚有吸引力 但都是同其他人一齊了

引用:
原帖由 子時來了樹枝 於 2020-7-31 12:55 PM 發表

點叫吸引力 我有比男人讚有吸引力 但都是同其他人一齊了
你唔知世上有種說話方式叫--客氣--咩?

回覆 引用 TOP

喜歡你既,你係佢心目中就係好

出黎玩就要輸得起, 輸唔起就返屋企
............................節錄自<馬路英雄>

回覆 引用 TOP

好女前提都要靚呢

回覆 引用 TOP

世上已無好女仔

回覆 引用 TOP

引用:

性格外向
品德同言行要適可而止好似有情緒發泄可以,但不要變成潑婦罵街

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]