• 瀏覽: 35,860
  • 回覆: 271
  • 追帖: 1
一個作為已婚男人經常遇到的問題。我有時真係唔知點幫

例如老邱,佢已婚但有個佢同老婆都識的女人,成日約老邱食飯。老邱重話有次飯後老邱車佢回家。個女人話想揸住老邱㗎跑車支波棍等老邱入波時可以感受到棍波點入。老邱話最後老邱入親波都要揸住佢隻手。條女似係溝老邱嗎?

熱賣及精選
引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-7-29 09:28 PM 發表

一個作為已婚男人經常遇到的問題。我有時真係唔知點幫

例如老邱,佢已婚但有個佢同老婆都識的女人,成日約老邱食飯。老邱重話有次飯後老邱車佢回家。個女人話想揸住老邱㗎跑車支波棍等老邱入波時可以感受到棍波點入。老邱話最後老邱入親波都要揸住佢隻手。條女似係溝老邱嗎? ...
花堪須折直須折一向是做男人的宗旨😁😁

引用:
原帖由 jabichan 於 2020-7-29 09:45 PM 發表

花堪須折直須折一向是做男人的宗旨😁😁
我咁同老邱講:「可能條女真係想感受下你㗎跑車的入波感覺,不是有意要你全程揸住佢隻手入波的」

回覆 引用 TOP

正就屌左先!扒嘅梗係要正人君子啦

中出即飛!

引用:
原帖由 singsings 於 2020-7-29 09:53 PM 發表

條女似係有意俾隻手老邱揸喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsings 於 2020-7-29 09:53 PM 發表

但屌左點對得住老婆呀?

引用:
原帖由 油麻地古天樂 於 2020-7-29 09:54 PM 發表

中出即飛!
條女識老邱老婆㗎

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-7-29 10:01 PM 發表

條女識老邱老婆㗎
結咗婚D女就中出,佢都唔敢聲張。單身女就算嘞,佢會鬧到你妻離子散

引用:
原帖由 油麻地古天樂 於 2020-7-29 10:04 PM 發表

結咗婚D女就中出,佢都唔敢聲張。單身女就算嘞,佢會鬧到你妻離子散
老邱條女是單身的

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-7-29 10:05 PM 發表

老邱條女是單身的
單身女不碰,可能系佢同老婆一齊下嗰套,考驗老邱嘅

架跑車高速行緊,
條女拉波棍拉錯手掣,
即時反肚或漂移。
最終疴拔甩。

引用:
原帖由 油麻地古天樂 於 2020-7-29 10:08 PM 發表

單身女不碰,可能系佢同老婆一齊下嗰套,考驗老邱嘅
其實單身女性做乜嘢要勾引已婚男人丫?勾引單身男人咪好囉

引用:
原帖由 戀愛專家灌甓 於 2020-7-29 10:17 PM 發表

照樣同佢做,然後又請呢度啲 ching 合法地強行同你太太做

咁兩公婆咪扯返平
老邱老婆?你真是開玩笑,核突到嘔呀大哥。我提議你做敢死隊上先

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右