• 瀏覽: 3,504
  • 回覆: 27
我同一個男人離離合合咗幾次, 由細時拍拖到大家各自有家庭…… 最後分手, 但幾年後, 佢又嚟搵返我,話得我明白佢, 好想我原諒佢, 我問佢係咪想做返朋友, 佢話當唔到我係朋友…… 但我覺得佢又唔似想復合, 咁其實佢想做乜??

熱賣及精選
引用:
原帖由 Sharonchui 於 2020-7-29 04:56 PM 發表

我同一個男人離離合合咗幾次, 由細時拍拖到大家各自有家庭…… 最後分手, 但幾年後, 佢又嚟搵返我,話得我明白佢, 好想我原諒佢, 我問佢係咪想做返朋友, 佢話當唔到我係朋友…… 但我覺得佢又唔似想復合, 咁其實佢想做乜?? ...
好簡單......做愛囉
搵你做SP

引用:
原帖由 petitchipz 於 2020-7-29 05:29 PM 發表

好簡單......做愛囉
搵你做SP
佢又唔似喎…… 但不停想我原諒佢…

引用:
原帖由 Sharonchui 於 2020-7-29 06:22 PM 發表

咁緊係要你原諒左佢,佢先可以更進一步呀。唔通一搵你,就叫你做愛咩。。😂😂

沒有你, 贏你世界又如何.............

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Sharonchui 於 2020-7-29 04:56 PM 發表

我同一個男人離離合合咗幾次, 由細時拍拖到大家各自有家庭…… 最後分手, 但幾年後, 佢又嚟搵返我,話得我明白佢, 好想我原諒佢, 我問佢係咪想做返朋友, 佢話當唔到我係朋友…… 但我覺得佢又唔似想復合, 咁其實佢想做乜?? ...
sp

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Sharonchui 於 2020-7-29 18:22 發表

佢想妳原諒佢咩?

引用:
原帖由 3882 於 2020-7-30 02:49 AM 發表

佢想妳原諒佢咩?
因為以前係佢一腳踏兩船而分手
同埋佢講過啲傷害我嘅說話

引用:
原帖由 Sharonchui 於 2020-7-30 07:04 發表

因為以前係佢一腳踏兩船而分手
同埋佢講過啲傷害我嘅說話
咁你決定點?

引用:
原帖由 3882 於 2020-7-30 07:53 AM 發表

咁你決定點?
我諗梗做唔做返朋友

引用:
原帖由 Sharonchui 於 2020-7-30 10:06 發表

我諗梗做唔做返朋友
做嚟做乜嘢呀?

引用:
原帖由 3882 於 2020-7-30 10:07 AM 發表

做嚟做乜嘢呀?
唔知呀… 我自己都好亂諗唔到
你覺得連朋友都唔好做?

引用:
原帖由 Sharonchui 於 2020-7-30 10:14 發表

唔知呀… 我自己都好亂諗唔到
你覺得連朋友都唔好做?
唔做。
都過咗咁耐,佢提返以前啲事做咩?都係為左佢自己啫!
泰國有 齣電影, 女主角為咗要裝修屋企,將屋企 物品摷曬出嚟,然之後發覺呢啲物品係以前嘅朋友或者前男友。於是將啲物品送返畀人哋,點知搞到人哋 勾起傷心事,仲搞到前度男友同女朋友分手 。其後佢先至知道,何苦要將以前啲嘢交返出嚟比人呢!

引用:
原帖由 3882 於 2020-7-30 10:34 AM 發表

唔做。
都過咗咁耐,佢提返以前啲事做咩?都係為左佢自己啫!
泰國有 齣電影, 女主角為咗要裝修屋企,將屋企 物品摷曬出嚟,然之後發覺呢啲物品係以前嘅朋友或者前男友。於是將啲物品送返畀人哋,點知搞到人哋 勾起傷心事,仲搞到前度男友同女朋友分手 。其後佢先至知道,何苦要將以前啲嘢交返出嚟比人呢! ...
唉… 可能我有d唔捨得人生中無咗佢, 所以想做唔成情侶, 都想換個方式喺佢身邊…

引用:
原帖由 Sharonchui 於 2020-7-30 10:56 AM 發表

唉… 可能我有d唔捨得人生中無咗佢, 所以想做唔成情侶, 都想換個方式喺佢身邊…
當你換個方式喺佢身邊一段時間後,佢會唔會想進到步發展?講句現實話,過咗去就係過咗去,返唔到轉頭!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]