• 瀏覽: 53,805
  • 回覆: 115
  • 追帖: 2
日前收到一居住美國友人的短訊,説自從三月中,因當地疫情嚴重,政府實施居家令,全部人除購買必需品外,一律不准外出,她與老公兩人困在家中百般無聊,初初整天煮食,一個月下來體重大增,幸好她發現得早,立即叫她老公綱購一些健身用具,在家中設立一個小型健身室,兩夫婦每天互相鼓勵,一齊在家中健身室做運動,兩個多月後,不但減去新增的體重,還漸漸回復婚前的身材,真令她非常高興,估不到疫情令她得意外收獲。

熱賣及精選
引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2020-7-27 13:14 發表

日前收到一居住美國友人的短訊,説自從三月中,因當地疫情嚴重,政府實施居家令,全部人除購買必需品外,一律不准外出,她與老公兩人困在家中百般無聊,初初整天煮食,一個月下來體重大增,幸好她發現得早,立即叫她老公綱購一些健身用具,在家中設立一個小型健身室,兩夫婦每天互相鼓勵,一齊在家中健身室做運動,兩個多月後,不但減去新增的體重,還漸漸回復婚前的身材,真令她非常高興,估不到疫情令她得意外收獲。 ...
最佳運動系做愛,全身器官保持最佳狀態,尤其是心態。

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-7-27 13:41 發表

冇可能,日日操会严重伤害头发,地中海会好快报到

# 賭無必勝,絕對沒有100%,輸都厚正常
# 切忌ALL IN,平注跟應該有收穫
# 本帖係免費提供,所以我對各位C兄沒有任何責任
  你睇我帖,係你自己選擇
  你跟住買,係你自己選擇
  你買幾多,係你自己選擇
#我想講的是,唔好在尼度罵人,保持秩序,有利我更好出水
引用:
原帖由 yeloon.lin 於 2020-7-27 14:00 發表

有得過瘾,頭髮要唔要都罷啦!

即係有無操你呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-7-27 01:41 PM 發表

全身器官似乎誇大了一點,好像祇有一個器官吧。

引用:
原帖由 yeloon.lin 於 2020-7-27 02:00 PM 發表

你似乎未試過過中樂趣。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2020-7-27 19:54 發表

全身器官似乎誇大了一點,好像祇有一個器官吧。
眼耳口鼻心肝脾肺腎腦神經皮膚手腳胸腰臀……邊个器官唔使做嘢?

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-7-27 08:27 PM 發表

眼耳口鼻心肝脾肺腎腦神經皮膚手腳胸腰臀……邊个器官唔使做嘢?
女方觀音坐蓮,男方乜都唔使做。

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-7-27 08:27 PM 發表

一入就射。

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2020-7-27 20:34 發表

女方觀音坐蓮,男方乜都唔使做。
唔郁唔緊于冇做嘢。淨系心臓唔夠力,支嘢都縮晒啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 auceo 於 2020-7-27 20:36 發表

一入就射。
做咗好多嘢先正有得射嫁。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 auceo 於 2020-7-27 08:36 PM 發表

一入就射。
咁邊算不停地操?

回覆 引用 TOP

嗱!唔好拗嘞,不如你惗下,邊種運動要使用更多器官嘅?

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-7-27 20:41 發表

嗱!唔好拗嘞,不如你惗下,邊種運動要使用更多器官嘅?
惗唔到了。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]