• 瀏覽: 2,292
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
有冇人好似我咁,十幾歲同一個人拍拖好多好多年,之後被拋棄。
一年後覺得自己已經放低咗段感情,唔會再諗起之前既事而傷心,但內心就一直有種唔識形容既害怕,覺得好無安全感,同好似唔識得再鐘意人。

熱賣及精選
引用:
原帖由 超級橙色壽包 於 2020-7-26 09:45 PM 發表

一年後覺得自己已經放低咗段感情,唔會再諗起之前既事而傷心,但內心就一直有種唔識形容既害怕,覺得好無安全感,同好似唔識得再鐘意人。 ...
我雖然無呢種經驗,但希望你可以從新再去愛人

引用:
原帖由 超級橙色壽包 於 2020-7-26 09:45 PM 發表

一年後覺得自己已經放低咗段感情,唔會再諗起之前既事而傷心,但內心就一直有種唔識形容既害怕,覺得好無安全感,同好似唔識得再鐘意人。 ...
我以前用左3年以上去忘記,直到知佢結婚,果一下先完全死心

引用:
原帖由 P8MAX 於 2020-7-26 11:54 PM 發表

我雖然無呢種經驗,但希望你可以從新再去愛人
🙏🏻🙏🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 葬心埋愛 於 2020-7-27 02:29 AM 發表

我無再諗起佢。只係有時候突然好缺乏安全感😟

回覆 引用 TOP

引用:

你未遇上對的人啫,他日時來運到就有人再燃亮你的生命喇。

智者務其實,愚者爭虛名。
莫以善小而不為,勿以惡小而為之。
引用:
原帖由 葬心埋愛 於 2020-7-27 02:29 AM 發表

佢結左婚個仔都廿歲我都未忘記佢,不過閒來偷偷回憶破碎的片段心中又幾甜。

智者務其實,愚者爭虛名。
莫以善小而不為,勿以惡小而為之。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 corolla100 於 2020-7-29 01:51 AM 發表

你未遇上對的人啫,他日時來運到就有人再燃亮你的生命喇。
🙏🏻🙏🏻多謝激勵

回覆 引用 TOP

引用:

因為被傷害左所以驚左,我都會有陰影

咁似隔離post嘅樓主grace....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 凡間變出了水樽 於 2020-8-1 10:45 AM 發表

因為被傷害左所以驚左,我都會有陰影
係呀,自己都算係樂觀去面對過去,但有時自己一個人靜落嚟就會好驚

引用:

禱告求神協助你走出以往的傷痛

加油!支持你!

會呀...會好驚...
無哂信心..唔敢再試...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級橙色壽包 於 2020-8-2 10:16 PM 發表

係呀,自己都算係樂觀去面對過去,但有時自己一個人靜落嚟就會好驚
所以要睇岩,問下朋友意見先好確定一齊,之前保守好自己的心先

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]