• 瀏覽: 1,482
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
有d親戚平時五會搵你,但一到自己仔女生日,就會叫你出嚟食飯同埋送禮物俾佢地,搵人埋單食生日飯,真心好cheap,到我生日連生日快樂都無聲😫😫

引用:
原帖由 前晚委屈的牛 於 2020-7-26 05:45 PM 發表

有d親戚平時五會搵你,但一到自己仔女生日,就會叫你出嚟食飯同埋送禮物俾佢地,搵人埋單食生日飯,真心好cheap,到我生日連生日快樂都無聲😫😫
理解樓主,我也有咁嘅親戚,後尾我就喊佢哋畀我過生日,再後尾就慢慢嘅禮尚來往了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前晚委屈的牛 於 2020-7-26 05:45 PM 發表

又冇人迫你去 .

你講到關係甘能差 . 點解重要去呢 ?

你天生 M 型人格就冇野好講啦 ..

回覆 引用 TOP

引用:

佢地唔叫,邊有人幫佢地仔女慶祝。
唔想去,就話疫情嚴重,唔會到就得了。

回覆 引用 TOP

搵D藉口推左佢

回覆 引用 TOP

當下對自己好,繫心疼自己

回覆 引用 TOP

有個朋友都係甘

回覆 引用 TOP

唔好感覺自己蝕底了,人際來往就系咁開始嘅,以後你生日也可以搵佢。

回覆 引用 TOP

引用:

🙄

世上無難事,只怕唔去做✨你今日煮左飯未呀?
Nothing is impossible once you try, step is on🎢

^^^純粹寫下,不用深究🎈

回覆 引用 TOP

引用:

主要問題係人哋識出聲,識搵你(笨),你生日嗰陣要識出聲搵人至得㗎!你唔出聲誰知你牛一呢?

回覆 引用 TOP

好多男人都這現狀,理解樓主

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]