• 瀏覽: 15,016
  • 回覆: 23
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 yanyan0108 於 2020-9-3 03:33 PM 發表

會唔會痛到訓唔到? 我幾年前做過抽脂,我係大腿位,個時又唔興溶脂針,小部位打溶脂好似幾好,你效果唔錯,我都想ko三下巴,成日dup低頭玩電話....俾人笑有三下巴 ...
第二次冇第一次咁腫,已經出到效果

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2020-9-19 07:56 PM 發表

對比你未打之前改善左好多,打兩次就夠?我網上搵左資料話可以永久,幾吸引,價錢係3萬幾6枝針?
視乎雙下巴有幾大而定,銀包乾😂😂我做左最基本要嘅療程。佢哋解釋我聽最基本要打兩次,每次打2-4枝,我情況每次打3枝,分開兩次打

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2020-9-25 12:26 AM 發表

我遲下去,相信冇抽脂咁辛苦,我以前做抽脂注胸要係屋企休息十幾日
撇除會出現紅,腫,痛 ,唔影響生活,帶住口罩又遮到,呢段時間做都岩,冇人會覺得帶口罩古怪

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2020-10-3 06:06 PM 發表

我身邊都有朋友係呢段時間做微調,貪做完冇人知
打完都幾腫下,有口罩帶住好好多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iceee886 於 2020-10-8 10:35 PM 發表

請問可唔可以打兩邊面架?
醫生唔建議打面,我都有問過,佢話面有少少肉睇上去冇咁老,我諗諗下都係,塊面凹哂會老

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2020-11-3 09:26 PM 發表

九月尾打完第一針,最近先覺得冇咁腫腫🤤希望等多兩星期見到效果啦
正常要等差唔多1個月,你都係打雙下巴?唔洗擔心效果,一定見到效,缺點係打完真係腫

引用:
原帖由 hosinyan53 於 2020-11-5 12:06 AM 發表

一般要幾耐架?
每次打完等1-1.5個月消腫,要打2-3次療程先做到永久效果

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 隔離中心的白襪 於 2020-11-7 10:36 AM 發表

zhend
Belkyra,得衣隻同認證,其他針冇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2020-11-10 07:01 PM 發表

Yes, 雙下巴,等效果中,多數時間帶口罩幫到手遮醜
打完會腫啲,消腫後見到效果會happy 哂

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]