• 瀏覽: 15,206
  • 回覆: 7
  • 追帖: 4
會唔會痛到訓唔到? 我幾年前做過抽脂,我係大腿位,個時又唔興溶脂針,小部位打溶脂好似幾好,你效果唔錯,我都想ko三下巴,成日dup低頭玩電話....俾人笑有三下巴

引用:
原帖由 隔離怪OL 於 2020-9-16 05:07 PM 發表

第二次冇第一次咁腫,已經出到效果11618906
對比你未打之前改善左好多,打兩次就夠?我網上搵左資料話可以永久,幾吸引,價錢係3萬幾6枝針?

引用:
原帖由 隔離怪OL 於 2020-9-23 05:33 PM 發表

視乎雙下巴有幾大而定,銀包乾😂😂我做左最基本要嘅療程。佢哋解釋我聽最基本要打兩次,每次打2-4枝,我情況每次打3枝,分開兩次打
我遲下去,相信冇抽脂咁辛苦,我以前做抽脂注胸要係屋企休息十幾日

引用:
原帖由 隔離怪OL 於 2020-9-25 04:34 PM 發表

撇除會出現紅,腫,痛 ,唔影響生活,帶住口罩又遮到,呢段時間做都岩,冇人會覺得帶口罩古怪
我身邊都有朋友係呢段時間做微調,貪做完冇人知

九月尾打完第一針,最近先覺得冇咁腫腫🤤希望等多兩星期見到效果啦

引用:
原帖由 hanaaaaa 於 2020-10-30 11:01 PM 發表

等緊消腫完之後見到效果,我feel到有效🤭👍🏻👍🏻,如樓主講打完腫起左
要等30-45日,你幾時打第二針?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 隔離怪OL 於 2020-11-4 09:01 PM 發表

正常要等差唔多1個月,你都係打雙下巴?唔洗擔心效果,一定見到效,缺點係打完真係腫
Yes, 雙下巴,等效果中,多數時間帶口罩幫到手遮醜

引用:
原帖由 隔離怪OL 於 2020-11-17 04:20 PM 發表

打完會腫啲,消腫後見到效果會happy 哂
每次打完都要腫一段時間,我打第二次之後已經見到雙下巴細咗好多,我會推薦唔敢做抽脂嘅sis可以一試

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]