• 瀏覽: 15,059
  • 回覆: 77
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 hosinyan53 於 2020-11-5 12:06 AM 發表

一般要幾耐架?
每次打完等1-1.5個月消腫,要打2-3次療程先做到永久效果

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 隔離中心的白襪 於 2020-11-7 10:36 AM 發表

zhend
Belkyra,得衣隻同認證,其他針冇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 隔離怪OL 於 2020-11-4 09:01 PM 發表

正常要等差唔多1個月,你都係打雙下巴?唔洗擔心效果,一定見到效,缺點係打完真係腫
Yes, 雙下巴,等效果中,多數時間帶口罩幫到手遮醜

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2020-11-10 07:01 PM 發表

Yes, 雙下巴,等效果中,多數時間帶口罩幫到手遮醜
打完會腫啲,消腫後見到效果會happy 哂

感覺效果好驚人啊!

回覆 引用 TOP

一共用左3萬幾蚊? 效果可以永久?
真係差好遠,仲有冇靚相update 😍

回覆 引用 TOP

可唔可以PM埋個地方?好心動

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 隔離怪OL 於 2020-7-25 05:41 PM 發表

溶脂針聽咗幾年,睇到大部分唔合國際標準,因為成份所以全部都冇香港衛生署注冊,爬文睇分享都冇一隻針有國際認可,所以冇衝動去做,太危險,唔知打左咩落身體

見到fb 有間公司引入一隻有FDA認可嘅溶脂針即刻就打去問,上網再做一次功課,等左咁多年終於有香港衛生署註冊,又有FDA認可嘅針劑

我打雙下巴位,已打左第一次療程,站時未消腫,醫生話復原期大概要30至40日,感覺硬硬地同腫,少少痛
第一次打左3枝 ...
Hi sis可分享係邊到打?thx

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 電梯外圍的世界 於 2020-10-25 02:50 AM 發表

都係belkyra黎
可pm分享一下,係邊間打?thx

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 隔離怪OL 於 2020-8-18 04:48 PM 發表

感覺上係安全,好睇你打緊咩針劑,因為幾年幾開始有溶脂針,成份唔合安全標準,安全性低,我見呢隻有fda, 香港衛生署有注冊先敢試

過程敷麻膏,之後係雙下巴位注射,一共打三枝,之後番到屋企要消腫,會痛會腫
請問痛幾耐?痛嘅程痛係會好痛嗎?

回覆 引用 TOP

一个说不清楚话的大舌头神童
一个说不清楚话的大舌头神童
引用:
原帖由 隔離怪OL 於 2020-11-17 04:20 PM 發表

打完會腫啲,消腫後見到效果會happy 哂
每次打完都要腫一段時間,我打第二次之後已經見到雙下巴細咗好多,我會推薦唔敢做抽脂嘅sis可以一試

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]