• 瀏覽: 14,921
  • 回覆: 77
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 hanaaaaa 於 2020-10-25 01:10 AM 發表

邊間?都係Belkyra,可以pm?
樓主可以pm你個間?
都係belkyra黎

Hi can you pm me? Thank you so much

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 隔離怪OL 於 2020-7-25 05:41 PM 發表

溶脂針聽咗幾年,睇到大部分唔合國際標準,因為成份所以全部都冇香港衛生署注冊,爬文睇分享都冇一隻針有國際認可,所以冇衝動去做,太危險,唔知打左咩落身體

見到fb 有間公司引入一隻有FDA認可嘅溶脂針即刻就打去問,上網再做一次功課,等左咁多年終於有香港衛生署註冊,又有FDA認可嘅針劑

我打雙下巴位,已打左第一次療程,站時未消腫,醫生話復原期大概要30至40日,感覺硬硬地同腫,少少痛
第一次打左3枝 ...
Hi can you pm me? Thank you so much!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴士進擊的遊艇 於 2020-10-25 02:26 PM 發表

效果好咩,我也想試試。
等緊消腫完之後見到效果,我feel到有效🤭👍🏻👍🏻,如樓主講打完腫起左

引用:
原帖由 雨中勇敢的名錶 於 2020-10-25 04:29 PM 發表

太危險
打其他冇fda既我覺得危險
因為唔知有咩雜質係入面
個啲都好多人話有用
不過真係驚,等到有fda認證先敢打

回覆 引用 TOP

邊間,咩名堂

回覆 引用 TOP

九月尾打完第一針,最近先覺得冇咁腫腫🤤希望等多兩星期見到效果啦

引用:
原帖由 hanaaaaa 於 2020-10-30 11:01 PM 發表

等緊消腫完之後見到效果,我feel到有效🤭👍🏻👍🏻,如樓主講打完腫起左
要等30-45日,你幾時打第二針?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2020-11-3 09:26 PM 發表

九月尾打完第一針,最近先覺得冇咁腫腫🤤希望等多兩星期見到效果啦
正常要等差唔多1個月,你都係打雙下巴?唔洗擔心效果,一定見到效,缺點係打完真係腫

引用:
原帖由 隔離怪OL 於 2020-11-4 09:01 PM 發表

正常要等差唔多1個月,你都係打雙下巴?唔洗擔心效果,一定見到效,缺點係打完真係腫
想請問樓主去邊間?效果好好,我都想打😍

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]