• 瀏覽: 15,208
  • 回覆: 77
  • 追帖: 4
可以比診所資料我嗎?謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 隔離怪OL 於 2020-9-16 05:07 PM 發表

第二次冇第一次咁腫,已經出到效果11618906
對比你未打之前改善左好多,打兩次就夠?我網上搵左資料話可以永久,幾吸引,價錢係3萬幾6枝針?

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2020-9-19 07:56 PM 發表

對比你未打之前改善左好多,打兩次就夠?我網上搵左資料話可以永久,幾吸引,價錢係3萬幾6枝針?
視乎雙下巴有幾大而定,銀包乾😂😂我做左最基本要嘅療程。佢哋解釋我聽最基本要打兩次,每次打2-4枝,我情況每次打3枝,分開兩次打

引用:
原帖由 隔離怪OL 於 2020-9-23 05:33 PM 發表

視乎雙下巴有幾大而定,銀包乾😂😂我做左最基本要嘅療程。佢哋解釋我聽最基本要打兩次,每次打2-4枝,我情況每次打3枝,分開兩次打
我遲下去,相信冇抽脂咁辛苦,我以前做抽脂注胸要係屋企休息十幾日

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2020-9-25 12:26 AM 發表

我遲下去,相信冇抽脂咁辛苦,我以前做抽脂注胸要係屋企休息十幾日
撇除會出現紅,腫,痛 ,唔影響生活,帶住口罩又遮到,呢段時間做都岩,冇人會覺得帶口罩古怪

引用:
原帖由 隔離怪OL 於 2020-9-25 04:34 PM 發表

撇除會出現紅,腫,痛 ,唔影響生活,帶住口罩又遮到,呢段時間做都岩,冇人會覺得帶口罩古怪
我身邊都有朋友係呢段時間做微調,貪做完冇人知

可以推介醫生嗎

回覆 引用 TOP

可以pm醫生資料嗎

回覆 引用 TOP

請問可唔可以打兩邊面架?

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2020-10-3 06:06 PM 發表

我身邊都有朋友係呢段時間做微調,貪做完冇人知
打完都幾腫下,有口罩帶住好好多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iceee886 於 2020-10-8 10:35 PM 發表

請問可唔可以打兩邊面架?
醫生唔建議打面,我都有問過,佢話面有少少肉睇上去冇咁老,我諗諗下都係,塊面凹哂會老

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 隔離怪OL 於 2020-7-25 05:41 PM 發表

溶脂針聽咗幾年,睇到大部分唔合國際標準,因為成份所以全部都冇香港衛生署注冊,爬文睇分享都冇一隻針有國際認可,所以冇衝動去做,太危險,唔知打左咩落身體

見到fb 有間公司引入一隻有FDA認可嘅溶脂針即刻就打去問,上網再做一次功課,等左咁多年終於有香港衛生署註冊,又有FDA認可嘅針劑

我打雙下巴位,已打左第一次療程,站時未消腫,醫生話復原期大概要30至40日,感覺硬硬地同腫,少少痛
第一次打左3枝 ...
請問可以問問在那個醫生度打呢?和地址

回覆 引用 TOP

我都係打雙下巴,打左一次,3xxx一次無你咁貴

引用:
原帖由 電梯外圍的世界 於 2020-10-23 01:46 PM 發表

我都係打雙下巴,打左一次,3xxx一次無你咁貴
邊間?都係Belkyra,可以pm?
樓主可以pm你個間?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]