• 瀏覽: 38,833
  • 回覆: 143
  • 追帖: 7
熱賣及精選
引用:
原帖由 隔離怪OL 於 2020-8-10 12:38 AM 發表

呢排唔俾人聚會,日日面壁係自己位食/或者一個人食,有時又可以wfh, 冇人發現

摸到硬,少少痛,我都估唔到兩星期就瘦
過多兩三星期再影
好呀!等你呀!

引用:
原帖由 隔離怪OL 於 2020-7-31 09:33 PM 發表

有見到效啦,whatsapp 俾姑娘睇佢話等多一陣會再好啲,佢睇相話見到我recover 60% 咋, 我衣家已覺得雙下巴細左好多

我買左basic 2次療程,有6枝針,因為第一枝平d,平均一枝5000幾, 醫生話打一次都見效果,但要永久起碼要打兩次是最基本 ...
唔洗開刀感覺上安全點,你幾時會打第二次,過程可以講多少少嗎?

引用:
原帖由 註冊失敗 於 2020-8-11 09:47 AM 發表

呢個可以減肥咩
溶解脂肪,雙下巴位好難減呀

引用:
原帖由 Sueszechan 於 2020-8-13 11:28 PM 發表

唔洗開刀感覺上安全點,你幾時會打第二次,過程可以講多少少嗎?
感覺上係安全,好睇你打緊咩針劑,因為幾年幾開始有溶脂針,成份唔合安全標準,安全性低,我見呢隻有fda, 香港衛生署有注冊先敢試

過程敷麻膏,之後係雙下巴位注射,一共打三枝,之後番到屋企要消腫,會痛會腫

效果很好

引用:
原帖由 隔離怪OL 於 2020-8-18 04:48 PM 發表

感覺上係安全,好睇你打緊咩針劑,因為幾年幾開始有溶脂針,成份唔合安全標準,安全性低,我見呢隻有fda, 香港衛生署有注冊先敢試

過程敷麻膏,之後係雙下巴位注射,一共打三枝,之後番到屋企要消腫,會痛會腫 ...
新手dm唔到你,雙下巴比你細少少,打既分量會唔同?

引用:
原帖由 Zeoleeoo 於 2020-8-22 12:06 AM 發表

新手dm唔到你,雙下巴比你細少少,打既分量會唔同?
我情況醫生話最少要打兩次,每次三枝先永久,打幾多正常都係根據情況而定,俾醫生睇最實際

有副作用吧?

引用:
原帖由 前期發現了手機 於 2020-8-22 10:32 AM 發表

有副作用吧?
之前睇過有人打其他牌子溶脂針,唔知係份量定係成份問題,打係面攪到皮膚凹左,我打呢隻針成份安全啲,同埋我打雙下巴唔係打面,站時未睇到有問題

Update番情況,襯住唔多人已經去左打第2次,又開始腫起要等啦😩😩😩希望打完哂之後唔好反彈

會唔會痛到訓唔到? 我幾年前做過抽脂,我係大腿位,個時又唔興溶脂針,小部位打溶脂好似幾好,你效果唔錯,我都想ko三下巴,成日dup低頭玩電話....俾人笑有三下巴

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2020-9-3 03:33 PM 發表

會唔會痛到訓唔到? 我幾年前做過抽脂,我係大腿位,個時又唔興溶脂針,小部位打溶脂好似幾好,你效果唔錯,我都想ko三下巴,成日dup低頭玩電話....俾人笑有三下巴 ...
冇甘誇張,會唔習慣好似有舊野,我估冇你抽脂甘痛,我睇到你分享想像到抽脂好辛苦,打溶脂針冇平過抽脂好多,只係冇咁辛苦,小部位可以考慮用溶脂針

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2020-9-3 03:33 PM 發表

會唔會痛到訓唔到? 我幾年前做過抽脂,我係大腿位,個時又唔興溶脂針,小部位打溶脂好似幾好,你效果唔錯,我都想ko三下巴,成日dup低頭玩電話....俾人笑有三下巴 ...
第二次冇第一次咁腫,已經出到效果

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]