• 瀏覽: 3,269
  • 回覆: 32
一來怕熱...二來怕武肺
有無平網購奶粉介紹?

屈臣士網買奶粉送氣炸鍋、平衡車... 俾埋條link你
https://bit.ly/2EfoyTH
快啲買~~~

回覆 引用 TOP

Hktv
可能會有d由外國平台進口既奶粉
同香港賣既一樣
價錢有機會平小小仲可能有面膜或其他野送

回覆 引用 TOP

我係美X臣官網買開,都抵,成日有promo有野送

官網+ JOIN媽媽會應該係最抵

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2020-7-26 04:56 PM 發表

我係美X臣官網買開,都抵,成日有promo有野送
送既野同HKTV MALL應該唔一樣?

引用:
原帖由 BetterHoliday 於 2020-7-26 11:25 PM 發表

我都覺唔同呀,
我個飲開A+ NEURO PRO, 見平時官網既優惠, 同網店, 甚至門市有時都會有唔同, 送既野又或者唔同, 可以比較下邊樣岩心水D

引用:
原帖由 BetterHoliday 於 2020-7-26 11:24 PM 發表

官網+ JOIN媽媽會應該係最抵
美X臣個媽媽會值得join,禮品ok又包送貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BetterHoliday 於 2020-7-26 11:25 PM 發表

留意番佢地fb,佢地期期送既禮品都唔一樣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kitwingchu 於 2020-7-27 12:08 PM 發表

我都覺唔同呀,
我個飲開A+ NEURO PRO, 見平時官網既優惠, 同網店, 甚至門市有時都會有唔同, 送既野又或者唔同, 可以比較下邊樣岩心水D
依加咁既環境, 我就會網購, 出少次街仲安全得多

引用:

HKTV MALL 係加10蚊有支酒精搓手液
https://www.hktvmall.com/hktv/zh/search_a?keyword=美贊臣&bannerCategory=AA28050000000

引用:
原帖由 nonoxd 於 2020-7-27 04:25 PM 發表

依加咁既環境, 我就會網購, 出少次街仲安全得多
呢個月真係好勁, 我都唔敢出街, 連買野食都上網買

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kitwingchu 於 2020-7-27 12:08 PM 發表

我都覺唔同呀,
BB便便OK 嗎?

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2020-7-27 07:32 PM 發表

HKTV MALL 係加10蚊有支酒精搓手液
https://www.hktvmall.com/hktv/zh/search_a?keyword=美贊臣&bannerCategory=AA28050000000
之前我去美贊官網訂neuropro,唔洗加錢,買4罐送紫外線消毒器

引用:
原帖由 walterpong 於 2020-7-27 09:53 PM 發表

BB便便OK 嗎?
幾好呀 ,BB日日都有便便, 而且唔硬

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]