• 瀏覽: 5,484
  • 回覆: 138
  • 追帖: 1
本主題由 System 於 2020-7-27 05:00 AM 解除限時關閉
如題

如果愛情 可以喺網上 打幾隻字 就可以擁有返嚟 咁樣其他 親情 友情 大愛嘅情 全部都可以 喺網上面用文字 一點一滴勾返嚟 唔係係寫出嚟 叫下老公男朋友 寫寫下愛情就嚟到 想要父母嘅愛 喺網上寫幾句 爸爸媽媽咁又嚟啦 想有啲親戚朋友關心 寫下整親又或者唔舒服咁又嚟喇 係而家呢個資訊發達嘅時間 其實這幾隻字 做乜嘢感情都搵到囉 分分鐘一個大家族一個大家庭 都係咁嘅衍生出嚟嘅

多親人多朋友幾好呢一有啲咩事一呼百應 一湧而上去喺後面支持護航 明明知道都可以話唔知黑都講成白 我都第一次聽原來冇咗一個親人就可以大搖大擺 理直氣壯 去認親認戚 啲嘢係人哋㗎 不過喺網上乜嘢都可以發生 只要做好人緣 畀心機寫多啲字會多啲加多幾次咁大家係一個大家庭大家族 一方有難百方支援 盡顯博愛嘅精神 幾大愛呀

回覆 引用 TOP

配合而家科技嘅進步 識朋友真係好容易喺網上面就得啦 人與人之間嘅感情亦都通過連結 亦都可以為係 甚至乎喺網上面 講下噓寒問暖 但下軟弱 整親就大把人關心 好口啲 就可以得到人的關顧 講嘢有技巧啲就可以橫行無忌就可以大曬 知玩得叻嘅喺網上面可以玩刺針 好吸引㗎 叻嘅成功嘅喺虛擬世界 有時仲緊要過現實世界嘅真真切切 因為社會 進步 帶來嘅方便 人與人相識同溝通都未必需要實實在在走出嚟 只要有以上條件 就已經可以擁有一個大家庭 大家族甚至乎愛情

你自己執生

引用:
原帖由 乜費 於 2020-7-23 05:51 PM 發表

你自己執生
冇話執唔執生嘅對住個認親婊

回覆 引用 TOP

係被互騙

同交友沒分別

真係唔清楚係乜野,或者尋找愛情的人,都未必知道想要乜野。

愛情不過是一種無聊的玩意,一點也不稀奇。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-7-23 07:10 AM 發表

如題
愛情。
可以令妳慾仙慾死…
亦會令妳生不如死~

有腦嘅…
妳會生活愉快…
無腦嘅…
唯有怨天尤人~

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-7-23 07:10 AM 發表

如題
唔再愛你
點先係唔再愛?
只有感情...

其實又何解,我都唔分唔清

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-7-23 08:24 PM 發表

愛情。
可以令妳慾仙慾死…
亦會令妳生不如死~

有腦嘅…
妳會生活愉快…
無腦嘅…
唯有怨天尤人~ ...
同阿表講啦 佢成日話半年前過咗去過咗去 就係因為佢嗰陣時同佢識得佢 成日後人哋 叫人網吧網吧吧 後來就私底下交換wechat 最近佢就係成日為咗呢件事 話不能份人好仆* 對住我係咁發脾氣 佢唔好以為過咗半年 係半年前嘅嘢就冇做過啦 係校人魚仔 就係考人條仔 係私底下侮辱人就冇肉人啦 係認親認戚 校印咗後日啦 無論時間過咗幾耐有做過就係有做過 無論佢點樣鬧我 佢抹得甩佢自己有做過嘅嘢呀

回覆 引用 TOP

多明哥首先我話畀你聽 你知唔知低能嘅表哥係邊個先 低能嘅表哥叫做daystar 我哋嗰陣時 一班人傾開偈 都知道 都覺得低能 冧佢因為成日提住佢表哥表哥咁樣 而 day 同faimark 素有積怨 並非同一個人 香討有番咁上下之力嘅人 都知道佢兩個唔啱 data 見親faimark 都會鬧爆佢 香討好多人都知 我希望你唔好鬱佢 唔需要搵咁多嘢欲蓋彌彰 事實低能 一早知道 我同佢 faimark 拍拖如果唔係都唔會話send相畀佢send畀我 如果唔知我哋拍拖有點會將蜜糖想話聲畀佢叫佢send畀我呢 人哋有女朋友 就避忌下啦你下啲單身嘅要慳表哥 冇所謂㗎 人哋有女朋友嗰啲 就唔好立亂叫人哋網吧網吧啦 仲唔夠 仲要交換埋wechat㖭 雖然係半年前嘅事 但係因為佢哋wechat裏面知講過啲乜嘢 佢至今都發緊脾氣 雖然有啲係關我事㗎 但係低能對男女之間 如果只係普通朋友應有嘅介 佢冇咗喇 喺度討論區 冇一對情侶同時同佢玩緊所以就冇我呢啲情況出現 如果換咗第二個 一樣沒有啲咁嘅情況發生 我諗冇一個女人 鍾意睇到自己個男人 同另外一個女人有版面玩到wechat 我信唔信佢又係我自己嘅問題但係佢明知人哋有女朋友 會唔會 有啲嘢唔好玩得太過界呢

回覆 引用 TOP

仲有呀幫明哥你想將表哥阿 day 達 個身份入落去faimark 冇人信你㗎 因為嗰陣時所謂低能嘅表哥 好癡情香討一個女會員 香討好多人都知 而佢同faimark 唔啱㗎好多人都知㗎 嗰陣時你哋都未出現呀

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]