• 瀏覽: 2,474
  • 回覆: 45
  • 追帖: 1
呢句話係個37歲剩女早上咁同我講,我問佢,你要求係點?佢咁答,我冇咩要求啱眼緣就得,我又問佢,如果你一直搵唔到個啱眼緣咁點呢?又或者比你搵到但對方覺得你唔啱佢眼緣唔揀你咁又點呢?佢愕然,我又話,你37歲了,你覺得正正經經的男人有返小小要求的會揀個37歲的女人咩?佢更加愕然!

佢都未諗得通,等佢諗通先再搵人呀!

引用:
原帖由 iqeqaqqq 於 2020-7-21 03:49 PM 發表

佢都未諗得通,等佢諗通先再搵人呀!
到時佢四十幾阿嬸搵鬼嫁🤭🤭

唔管系否獨身,只要自己開心快樂就好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-7-21 04:08 PM 發表

到時佢四十幾阿嬸搵鬼嫁🤭🤭
咁又係難嫁啲,要嫁有人鍾意都嫁到嘅。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-7-21 02:26 PM 發表

呢句話係個37歲剩女早上咁同我講,我問佢,你要求係點?佢咁答,我冇咩要求啱眼緣就得,我又問佢,如果你一直搵唔到個啱眼緣咁點呢?又或者比你搵到但對方覺得你唔啱佢眼緣唔揀你咁又點呢?佢愕然,我又話,你37歲了,你覺得正正經經的男人有返小小要求的會揀個37歲的女人咩?佢更加愕然! ...
都係睇下靚唔靚啦,有啲37仍然好靚,但仍有啲走哂樣

引用:
原帖由 P8MAX 於 2020-7-21 04:39 PM 發表

都係睇下靚唔靚啦,有啲37仍然好靚,但仍有啲走哂樣
平凣、好矮、

家家有求.......
祝你上司好運

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-7-21 04:41 PM 發表

平凣、好矮、
🤪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 葬心埋愛 於 2020-7-21 04:42 PM 發表

家家有求.......
祝你上司好運
佢仲期望奇蹟🤭

又冇食藥

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-7-21 04:54 PM 發表

佢仲期望奇蹟🤭
37...38...39...40!

引用:
原帖由 專插白痴on膠 於 2020-7-21 05:03 PM 發表

又冇食藥
剛吃咗傷風素🤩

引用:
原帖由 葬心埋愛 於 2020-7-21 05:06 PM 發表

37...38...39...40!
你説怎麼辦👿👿

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-7-21 05:08 PM 發表

你説怎麼辦👿👿
騎牛搵馬.....

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]