• 瀏覽: 13,307
  • 回覆: 69
  • 追帖: 1
你會選擇各有各食,定係離婚呢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 小心人渣 於 2020-7-21 01:20 AM 發表

妳崗定了?

对的人对的時間,是幸福
对的人錯的時間,是遺憾

回覆 引用 TOP

一齊玩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小心人渣 於 2020-7-21 01:20 發表

唔好離婚

引用:
原帖由 3882 於 2020-7-21 02:32 AM 發表

唔好離婚
何出此言

引用:
原帖由 小心人渣 於 2020-7-21 02:36 發表

何出此言
如果有小朋友,對其有影響。

回覆 引用 TOP

都係嘅……女人好慘

引用:
原帖由 小心人渣 於 2020-7-21 02:42 發表

都係嘅……女人好慘
辛苦妳

回覆 引用 TOP

小朋友幾大?

回覆 引用 TOP

離咗婚就變相不是出軌,趣味沒了

回覆 引用 TOP

想離婚又愛着對方,期望對方回心轉意真嘅好難

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小心人渣 於 2020-7-21 01:20 AM 發表

離婚,佢吾承認出軌,只是讓我發現一張開房單,總話返深圳搵朋友,幫人擔保5萬,我又問佢怎樣聯絡?佢話微信,過佐大陸關,打佢電話。我查了佢大陸電話,沒有道話記録,後來我又問佢,佢又改口說,自己賭錢輸佐,所以返深圳,又話人哋食佐佢水錢,所以佢返去。總話刪佐那個微信,大家信嗎?佢做事非常小心,微信同支付寶交易應該是刪除了,我查不到證據,佢反咬我說我冤枉佢,之前佢整日返工,星期日都返埋,有時連續返一個多月,我都不知道佢有沒返工⋯⋯

引用:

你有鐵證嗎?
如有,可考慮離婚

引用:

出較剪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前往野生的手機 於 2020-7-21 11:55 AM 發表

離婚,佢吾承認出軌,只是讓我發現一張開房單,總話返深圳搵朋友,幫人擔保5萬,我又問佢怎樣聯絡?佢話微信,過佐大陸關,打佢電話。我查了佢大陸電話,沒有道話記録,後來我又問佢,佢又改口說,自己賭錢輸佐,所以返深圳,又話人哋食佐佢水錢,所以佢返去。總話刪佐那個微信,大家信嗎?佢做事非常小心,微信同支付寶交易應該是刪除了,我查不到證據,佢反咬我說我冤枉佢,之前佢整日返工,星期日都返埋,有時連續返一個多月 ...
為何女人這麼愛查來查去? 佢係唔想比你知,你查來做乜?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]