• 瀏覽: 5,810
  • 回覆: 152
  • 追帖: 2
唔相信男人

回覆 引用 TOP

剛失戀d人都系甘噶啦。過段時間又米好翻。。
或者你穩個人系追你的。唔系你追人。

唔同你一世都甘過? 一個人系無可能的。

Oman~
引用:
原帖由 grace1grace 於 2020-7-20 01:46 PM 發表

失戀後不再相信,不再期待愛情,大家都會係咁嗎?

終於刪除前度所有野,放低佢!
但內心有種感覺,覺得與其一直俾人傷害,不如不好戀愛⋯
一般來說,應該會有過渡期。
過渡期有多久也說不準。

可如果因為一個人就不再相信愛情,反而就表示根本就沒有放下對方😌仍活在對方的陰影下

引用:
原帖由 卜卜星 於 2020-7-22 09:43 AM 發表

剛失戀d人都系甘噶啦。過段時間又米好翻。。
或者你穩個人系追你的。唔系你追人。

唔同你一世都甘過? 一個人系無可能的。
追我果啲冇feel

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mickeychan007 於 2020-7-22 10:22 AM 發表

一般來說,應該會有過渡期。
過渡期有多久也說不準。

可如果因為一個人就不再相信愛情,反而就表示根本就沒有放下對方😌仍活在對方的陰影下
其實都係,你講穿了事實,佢令我好大陰影

引用:
原帖由 grace1grace 於 2020-7-20 06:09 PM 發表

唔係咁易有感覺
感覺係咪最重要?俾到感覺女方既男士當然吸引d,但安全感呢樣就睇你運氣,搵到個對你一往情深既就恭喜你,唔好彩遇到個唔夠專一既,吸引到另一個女士後移情別戀既話就傷害了你。

出黎玩就要輸得起, 輸唔起就返屋企
............................節錄自<馬路英雄>
慢慢時間淡了可能會適應~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 grace1grace 於 2020-7-22 12:56 PM 發表

其實都係,你講穿了事實,佢令我好大陰影
佢識氹你,你自然冧晒,心係晒佢度,佢離開你既話你就緊係抽身唔到,因為心俾佢偷左,付出既感情一下子失去晒,你成個人空洞晒無晒方向,追你既都自然睇唔到

出黎玩就要輸得起, 輸唔起就返屋企
............................節錄自<馬路英雄>

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gpoint2 於 2020-7-22 02:05 PM 發表

感覺係咪最重要?俾到感覺女方既男士當然吸引d,但安全感呢樣就睇你運氣,搵到個對你一往情深既就恭喜你,唔好彩遇到個唔夠專一既,吸引到另一個女士後移情別戀既話就傷害了你。 ...
愛情一定係講感覺,可惜上一個太可怕,唉

轉角就會遇見對的那一個

到了某個年紀你就老實了哈哈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 張米華 於 2020-7-22 04:46 PM 發表

轉角就會遇見對的那一個
謝謝

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]