• 瀏覽: 8,260
  • 回覆: 49
生完小朋友之後,老公好似旨意晒我一個人去湊仔咁,放工返黎就冇理過個仔,我日日抱住佢抱到隻手勁痛,痛完左手痛右手,BB喊叫佢幫手抱下都唔肯,連叫佢幫我按下隻手同膊頭都唔肯

陰公,BB係意外定你地計劃的?有時可能BB太細男人怕整到佢所以先唔抱

回覆 引用 TOP

聽你咁講好辛苦喎..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HongAntonia 於 2020-7-20 10:57 AM 發表

生完小朋友之後,老公好似旨意晒我一個人去湊仔咁,放工返黎就冇理過個仔,我日日抱住佢抱到隻手勁痛,痛完左手痛右手,BB喊叫佢幫手抱下都唔肯,連叫佢幫我按下隻手同膊頭都唔肯 ...
邊個叫你嫁比D賤種男人! 請個工人啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HongAntonia 於 2020-7-20 10:57 AM 發表

生完小朋友之後,老公好似旨意晒我一個人去湊仔咁,放工返黎就冇理過個仔,我日日抱住佢抱到隻手勁痛,痛完左手痛右手,BB喊叫佢幫手抱下都唔肯,連叫佢幫我按下隻手同膊頭都唔肯 ...
我老公都係吖
我老公超極品
冇人能及
佢除了出糧俾家用外
基本上佢乜都唔理

引用:

小心橙后益屈

曾經聽過一個80多歲的伯伯講,我個仔每個月只是擺低家用,屋企既事什麼都不理,他跟我說:如同隻狗一樣放下狗糧食啦你,之後便走

引用:

跟我走

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一言難盡的海豚 於 2020-7-20 09:08 PM 發表

我老公都係吖
我老公超極品
冇人能及
佢除了出糧俾家用外
基本上佢乜都唔理
你老公理埋其他嘢、意見不合時盞嗌交。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HongAntonia 於 2020-7-20 10:57 發表

辛苦妳

回覆 引用 TOP

請個工人都係幾千元, 免傷和氣. 

回覆 引用 TOP

我明呀 我個仔好癡身, 放低一秒就醒要我抱番, 仲要一路抱一路行住先肯訓, 隻手痛到連杯都拎唔穩

你好辛苦,和你老公好好溝通一下,孩子系家庭嘅重要一員,也系家庭嘅快樂之源。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]