• 瀏覽: 2,995
  • 回覆: 37
  • 追帖: 1
最近睇大台劇 , 都睇到好激氣 ...
最慘係變左你E+做咩都唔得 , 你想追返條佬咩  咁你又變小三 ...

原來叫你唔好食 , 就係要留返比佢自己食 !!!

無人迫你睇架!

引用:
原帖由 dc31 於 2020-7-19 08:25 AM 發表

無人迫你睇架!
我唔係講劇情喎 ...
我係想問各位姐妹 , 遇到咁既情況你地會點???

姣婆遇着脂粉客。俾你睇清楚人定鬼。

引用:
原帖由 八道同盟 於 2020-7-19 11:57 AM 發表

我唔係講劇情喎 ...
咁都仲算閨密,叫佢返歸啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 八道同盟 於 2020-7-19 07:58 AM 發表

最慘係變左你E+做咩都唔得 , 你想追返條佬咩  咁你又變小三 ...

...
人心難測。唔好嬲!會有更好男人會出現

引用:
原帖由 八道同盟 於 2020-7-19 07:58 AM 發表

...
3P

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 八道同盟 於 2020-7-19 11:57 AM 發表

我唔係講劇情喎 ...
一個男人係對你忠情絶對唔會想另一個嘅,睇黎佢都係漁翁撒網邊個順手就溝邊個。

智者務其實,愚者爭虛名。
莫以善小而不為,勿以惡小而為之。
鳥為食忙,女仔就為仔忙,無辦法,一般女仔心目中最重要地位就係佢既心上人,講起仔,不論閨蜜定咩蜜都無情講。為心儀既男仔,無可避免都變得自私,唔自私容咩易俾人搶左去。咁樓主你既閨蜜如果好似電視劇咁既做法,呢個閨蜜唔要也罷,反正佢有仔萬事足後亦不屑同你做閨蜜,但你亦無謂嬲佢,因為都係人性自私一面,平常。

出黎玩就要輸得起, 輸唔起就返屋企
............................節錄自<馬路英雄>

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Maitinana 於 2020-7-19 01:34 PM 發表

人心難測。唔好嬲!會有更好男人會出現
無架,又無得將個人撕開一半,咪唯有再搵個囉

............................節錄自<馬路英雄>
引用:
原帖由 gpoint2 於 2020-7-19 02:00 PM 發表

無架,又無得將個人撕開一半,咪唯有再搵個囉
可能唔洗搵,好男人會嚟搵你!~

引用:
原帖由 飄逸的俊俊 於 2020-7-19 12:20 PM 發表

姣婆遇着脂粉客。俾你睇清楚人定鬼。
下 ... 男果個都中招???
人地溝你係你唔理人姐(雖然係受閨蜜影響) ,
咁人地溝第二條女 / 受第二條女溝都好正常姐 ...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Maitinana 於 2020-7-19 04:20 PM 發表

可能唔洗搵,好男人會嚟搵你!~
我係男士黎,從女士既角度講下者。咁我都要搵個女仔既,無可能有女仔主動搵我卦

引用:
原帖由 gpoint2 於 2020-7-19 08:09 PM 發表

我係男士黎,從女士既角度講下者。咁我都要搵個女仔既,無可能有女仔主動搵我卦
有ga!

引用:

最慘係變左你E+做咩都唔得 , 你想追返條佬咩 咁你又變小三 ...

...
呢d攻心計嘅人
即刻同佢割席啦!
仲有。。。個男嘅
好明顯唔係鍾意你或者係
是是但但揾個性伴侶都唔定
唔駛覺得蝕咗喎!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]