• 瀏覽: 1,152
  • 回覆: 23
其實男人唔比另一半知道手機密碼,係咪一定有野隱瞞呢?好想男士比啲意見!

引用:
原帖由 FMBB123 於 2020-7-18 02:01 PM 發表

其實男人唔比另一半知道手機密碼,係咪一定有野隱瞞呢?好想男士比啲意見!
平時上 咸app 睇女主播 好正常!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 FMBB123 於 2020-7-18 02:01 PM 發表

可以係,亦可以唔係!

無嘢隱瞞嗰啲而又比較有主見嘅男人,開機時妳睇到,會由得妳…
但妳無啦啦要知道嘅話,就啋妳都有味!

有嘢隱瞞嗰啲,開機時會好小心,唔會比妳偷睇到的!

AV記錄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-7-18 03:36 PM 發表

可以係,亦可以唔係!

無嘢隱瞞嗰啲而又比較有主見嘅男人,開機時妳睇到,會由得妳…
但妳無啦啦要知道嘅話,就啋妳都有味!

有嘢隱瞞嗰啲,開機時會好小心,唔會比妳偷睇到的! ...
等我留意下先!😬

回覆 引用 TOP

叫雞偷食/搵前度
一定係是但中一樣
一定要CHECK佢手機

回覆 引用 TOP

唔一定有隱瞞,係怕另一半係北韓特工,恐怖分子⋯

回覆 引用 TOP

唔一定,亦都要睇你哋係乜野關係

回覆 引用 TOP

引用:

梗係媾緊其她女 點比你睇呀姐姐

尊重呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ookkman 於 2020-9-15 02:39 PM 發表

梗係媾緊其她女 點比你睇呀姐姐
其實溝唔溝其他女係視乎個男人把唔把持得住,
而唔係取決於CHECK唔CHECK到佢手機,
所以就算CHECK到都只係得個知字,
好過一直被蒙在鼓裡而已.

天長地久有時盡 好夢由來最易醒

回覆 引用 TOP

引用:

同一時間有幾個SP食緊,當然唔比你知啦..

回覆 引用 TOP

私隱

弊在有啲女根本唔信事實,而係信自己所謂女人既直覺,明明咩都搵唔到,但死都話你有。

回覆 引用 TOP

問得好呢個問題我都想問 我啲電話我嘅另外一半就任睇 但我從來唔會睇佢啲電話 但係好似好神秘感

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]