• 瀏覽: 14,184
  • 回覆: 231
  • 追帖: 3
電話唔聽,信息唔覆,甘樣無交代既人,真係唔好要

如果原諒對方,只會令自己一再失望

熱賣及精選
屌過未?

引用:
原帖由 家中小小廁紙 於 2020-7-17 11:01 PM 發表

屌過未?
有關係?你男定女

引用:
原帖由 酒店宇宙的核心 於 2020-7-17 10:57 PM 發表

電話唔聽,信息唔覆,甘樣無交代既人,真係唔好要

如果原諒對方,只會令自己一再失望
佢可能比殺手消滅咗呀!

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-7-17 11:04 PM 發表

佢可能比殺手消滅咗呀!
好幽默😄

引用:
原帖由 酒店宇宙的核心 於 2020-7-17 11:06 PM 發表

好幽默😄
逆思考呀!

臥底

引用:
原帖由 farm1615 於 2020-7-17 11:37 PM 發表

臥底
幽默+1

引用:
原帖由 酒店宇宙的核心 於 2020-7-18 12:14 AM 發表

幽默+1
趙完鬆好過趙完唱

我無講清楚,係男朋友,本身答應見面,但臨見面突然電話同短信都唔覆,搵極都唔覆,事後話係因為壓力?有無考慮過女仔感受?至少當時都覆下sorry我今日心情唔係幾好,唔想見面等。。。但都無做到,就甘唔聽電話,唔覆message,有無考慮過我當時既感受?我當時有send message問發生咩事,仲黎唔黎,但對方完全唔覆,同埋打唔通電話,當下好嫐,好無安全感,所以講咗分手。。。因為唔係第一次。。。有次見完直接俾對方block咗,事後又話唔開心。。。其實我都好唔開心,突然消失,突然被人block...

雖然事隔幾個月,但捻起依然唔開心,對方無道過歉,大家宜家係朋友,但我應該唔會再俾自己再係甘俾人對待,我唔會再搵啲甘會突然消失既人,係會好無安全感,本身我安全感都唔係多,但對方甘樣令我當下係由希望變失望,完全唔識處理。。。

有無女仔有類似經歷。。。而男仔可以答下係因為咩而突然甘樣嗎?個人唔係好接受到,覺得對方好無交代,令人好無安全感,甘樣既人,應該唔適合行落去吧?

引用:
原帖由 酒店宇宙的核心 於 2020-7-18 12:26 AM 發表

我無講清楚,係男朋友,本身答應見面,但臨見面突然電話同短信都唔覆,搵極都唔覆,事後話係因為壓力?有無考慮過女仔感受?至少當時都覆下sorry我今日心情唔係幾好,唔想見面等。。。但都無做到,就甘唔聽電話,唔覆message,有無考慮過我當時既感受?我當時有send message問發生咩事,仲黎唔黎,但對方完全唔覆,同埋打唔通電話,當下好嫐,好無安全感,所以講咗分手。。。因為唔係第一次。。。有次見完 ...
可能去左時空旅行,去左未來睇到有將來,所以直接消失左

引用:
原帖由 月牙刀 於 2020-7-18 12:37 AM 發表

可能去左時空旅行,去左未來睇到有將來,所以直接消失左
姐係覺得無將來,所以直接消失
咗?都有道理。。。

引用:
原帖由 酒店宇宙的核心 於 2020-7-18 12:41 AM 發表

姐係覺得無將來,所以直接消失
咗?都有道理。。。
pm左你傾

引用:
原帖由 酒店宇宙的核心 於 2020-7-18 12:26 AM 發表

我無講清楚,係男朋友,本身答應見面,但臨見面突然電話同短信都唔覆,搵極都唔覆,事後話係因為壓力?有無考慮過女仔感受?至少當時都覆下sorry我今日心情唔係幾好,唔想見面等。。。但都無做到,就甘唔聽電話,唔覆message,有無考慮過我當時既感受?我當時有send message問發生咩事,仲黎唔黎,但對方完全唔覆,同埋打唔通電話,當下好嫐,好無安全感,所以講咗分手。。。因為唔係第一次。。。有次見完 ...
妳敢肯定妳男友只係得妳一個女朋友!?

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-7-18 12:49 AM 發表

妳敢肯定妳男友只係得妳一個女朋友!?
肯定

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]