• 瀏覽: 2,990
  • 回覆: 32
  • 追帖: 1
蠢男人雖然無用,但是起碼會聽你講,接受你意見,大家有商量,前提是互相喜歡
比較叻的男人,選擇女人機會較多,不輕易喜歡你,就算一齊還要控制你,食住你

多數搵勁嘅男人

回覆 引用 TOP

叻男人都會聽你講,接受你意見,大家有商量,前提係你唔係豬扒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續笨拙的羊羊 於 2020-7-17 02:08 PM 發表

蠢男人雖然無用,但是起碼會聽你講,接受你意見,大家有商量,前提是互相喜歡
比較叻的男人,選擇女人機會較多,不輕易喜歡你,就算一齊還要控制你,食住你 ...
會控制人嗰啲人,唔一定係叻嘅男人嚟㗎!

只係大男人性格咋…

大很把低智商嘅大男人,又要威又要戴頭盔㗎!!

回覆 引用 TOP

我條女日日比我食住,2個鍾要打一次電話同我報到

日出而作,日落而休
多數搵有錢既男人。。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續笨拙的羊羊 於 2020-7-17 02:08 PM 發表

比較叻的男人,選擇女人機會較多,不輕易喜歡你,就算一齊還要控制你,食住你 ...
你見過廿幾歲美女明星嫁個五十歲看更阿叔嗎?

引用:

女人鍾意搵蠢的男人做

回覆 引用 TOP

引用:

絕對會咁喇🤷‍♀️

回覆 引用 TOP

引用:

證明咗點解越高學歷或收入越高越搵唔到男人嫁。

[一] 嚴禁宣傳,連結其他論壇/討論區或商業網頁

所有相同性質之綜合論壇或討論區均嚴禁宣傳。
不論在頭像,簽名檔,文章或短消息中,用任何形式的傳播來指示其他途徑;以顯示途徑指示/暗示會員可獲得其他途徑接觸別的論壇;蓄意張貼被過濾網頁,或未經網主同意的廣告或牟利網頁都屬犯規。

犯上述之版規者可被即時禁訪而不作任何通知。
本論壇管理員有權拒絕或制止任何網站連結,如被警告後再犯,等同廣告/宣傳論壇處理。
引用:
原帖由 colintseee 於 2020-7-17 03:24 PM 發表

我條女日日比我食住,2個鍾要打一次電話同我報到
痴膠線
初初鍾意你就ok  
唔鍾意你彩你都有味

引用:
原帖由 gk3328 於 2020-7-17 04:10 PM 發表

證明咗點解越高學歷或收入越高越搵唔到男人嫁。
咁同呢D女人自身有關,女人學曆高又高收入都係三十幾歲,咁老鬼吼

因人而異

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Be_princess 於 2020-7-17 04:21 PM 發表

痴膠線
初初鍾意你就ok  
唔鍾意你彩你都有味
係架

日出而作,日落而休

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]