• 瀏覽: 11,887
  • 回覆: 116
畀條垃圾搞大咗個肚結婚,結咗婚生埋先知條友屋企人爭人二百幾萬賭債,40歲人,正職都冇份,宜加開工不足連租都交唔起!要我交埋!
日日喺屋企唔搵工,同佢個廢柴老母一齊喺屋企湊我個仔,我自己湊咗一年都冇咩事,畀佢湊咗2個月,又腸胃炎又呢度損嗰度傷;
今日食飯講,話自己好叻教仔,教到佢個仔有今日嘅成就⋯⋯
醜唔醜?有今日成就?有乜撚野成就?我知,厄撚到我落搭養佢畀軟飯佢食。
好撚想離婚,離婚可以養少個廢柴,但條友一定唔肯,佢唔會放過我

熱賣及精選
引用:
原帖由 籠中肥沃的希望 於 2020-7-16 12:51 AM 發表

畀條垃圾搞大咗個肚結婚,結咗婚生埋先知條友屋企人爭人二百幾萬賭債,40歲人,正職都冇份,宜加開工不足連租都交唔起!要我交埋!
日日喺屋企唔搵工,同佢個廢柴老母一齊喺屋企湊我個仔,我自己湊咗一年都冇咩事,畀佢湊咗2個月,又腸胃炎又呢度損嗰度傷;
醜唔醜?有今日成就?有乜撚野成就?我知,厄撚到我落搭養佢畀軟飯佢食。
好撚想離婚,離婚可以養少個廢柴 ...
離婚啦,打官司會判個仔俾你

最愛 黃昏 海峽 山脈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 籠中肥沃的希望 於 2020-7-16 00:51 發表

有得唔肯㗎咩?你可以單方面申請離婚㗎嘛!

你都俾垃圾廢柴中出到,無咩可講了

離婚,放過自己,對大家都好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 籠中肥沃的希望 於 2020-7-16 00:51 發表

妳可單方面提出

回覆 引用 TOP

佢最大嘅成就就係娶到你囉,有個咁好嘅新鋪梗係講自己教仔有幾叻!老公係你自己揀嘅而家又來埋怨人,如果你覺得離婚之後你會過得更好或者搵到更好嘅另一半咁你咪及早行你嘅幸福之路囉

引用:
原帖由 籠中肥沃的希望 於 2020-7-16 12:51 AM 發表

樓主咁都肯結婚,都唔方好人

回覆 引用 TOP

當初做乜唔用套呀?
又唔食事後丸
又唔打掉⋯⋯
奉子成婚重嫁條廢柴你都有責任,
而家後悔咪離婚囉

回覆 引用 TOP

引用:

跟禾啦

回覆 引用 TOP

乜妳豬咁春

回覆 引用 TOP

物以類聚,人以群分,其實你都係同一種人,最慘係你個仔,有呢d 父母

我有自住樓,又有收租樓。

回覆 引用 TOP

引用:

若然對條友無留戀, 趁仔細走啦
工又唔搵,仔又無心機湊, 幾多大陸留守兒童, 老人唔教唔管
Free 慣大左返學, 要受規管,咪面對唔到, 成績操行追唔上

肯定你隻佬掉個b 比佢啊媽, 一陣學埋佢家人賭, 真係前世

話得說回來, 人人條數唔同, 我媽幾十年黎, 錢唔要女唔要, 只要佢隻佬
當初就係怕隻佬, 一日閒係屋企, 佢返工, 有籍口藉故北上

拿拿淋賣樓20萬深圳村屋3層起碼保住隻佬囉!

我老母接受唔到佢隻佬, 除佢以外, 任何女人都淫!

佢隻佬唔走, 係有人養佢乍

你重慘人地家人欠2百萬, 工唔搵預得你養, 預埋你孭條債
爛鬼搵上門, 你保到自己定個b

引用:
原帖由 真灰大樹 於 2020-7-16 08:48 發表

若然對條友無留戀, 趁仔細走啦
工又唔搵,仔又無心機湊, 幾多大陸留守兒童, 老人唔教唔管
Free 慣大左返學, 要受規管,咪面對唔到, 成績操行追唔上

肯定你隻佬掉個b 比佢啊媽, 一陣學埋佢家人賭, 真係前世

話得說回來, 人人條數唔同, 我媽幾十年黎, 錢唔要女唔要, 只要佢隻佬
當初就係怕隻佬, 一日閒係屋企, 佢返工, 有籍口藉故北上

拿拿淋賣樓20萬深 ...
雖然唔好叫人離婚,但係我都覺早走走著

離婚要趁個仔細,未懂事時快D離婚

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]