• 瀏覽: 9,075
  • 回覆: 60
本主題由 nc99999 於 2020-7-16 03:45 PM 關閉
某同事 港女一名35歲 黃C 身邊幾乎所有的女性朋友親戚的 都已結婚什至做埋媽媽 而佢莫講話結婚對象 連拖都未能拍過 眼角高 成日覺得外國月亮特別圓 內地男人佢梗唔會要 就連香港男人佢也睇唔上

熱賣及精選
引用:
原帖由 tommwins 於 2020-7-15 06:10 PM 發表

某同事 港女一名35歲 黃C 身邊幾乎所有的女性朋友親戚的 都已結婚什至做埋媽媽 而佢莫講話結婚對象 連拖都未能拍過 眼角高 成日覺得外國月亮特別圓 內地男人佢梗唔會要 就連香港男人佢也睇唔上 ...
你都好留意佢喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tommwins 於 2020-7-15 06:10 PM 發表

某同事 港女一名35歲 黃C 身邊幾乎所有的女性朋友親戚的 都已結婚什至做埋媽媽 而佢莫講話結婚對象 連拖都未能拍過 眼角高 成日覺得外國月亮特別圓 內地男人佢梗唔會要 就連香港男人佢也睇唔上 ...
你咁留意人有咩用?

回覆 引用 TOP

吃不到的葡萄

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成日有女砌。

回覆 引用 TOP

黑鬼一定啱你啦!

回覆 引用 TOP

一直留意等機會開帖

回覆 引用 TOP

咁又點?

我有自住樓,又有收租樓。

回覆 引用 TOP

引用:

吃不到的葡萄是酸的

泰國男人够膽要嗎?

想表達乜

回覆 引用 TOP

引用:

仲咩講自己

回覆 引用 TOP

引用:

你連人哋朋友親戚都留意埋?
你好有潛質做痴漢!

回覆 引用 TOP

引用:

又如何~?

回覆 引用 TOP

我識得英國工程師,問下佢有無興趣?

重點係"黃C"...

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]