• 瀏覽: 6,607
  • 回覆: 104
  • 追帖: 1
係百分之五百冇錯,唔通嫁個窮鬼好咩你話係咪!?錯就錯在有好多女人成三十幾四十歲咁老竟然違反常理要嫁個有錢男人咁先痴線,係男人都中意後生女仔講緊30歲以下,有錢男人更加吾會揀個三十幾四十歲老女人啦!本人在此呼籲三十三歲以上剩女,停止發夢啦!不如疊埋心水爲下半世生活作預備。

屌左未?

引用:
原帖由 家中小小廁紙 於 2020-7-15 01:01 PM 發表

屌左未?
你up乜

無錯呀,所以咪無女人嫁你囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-7-15 12:55 PM 發表

係百分之五百冇錯,唔通嫁個窮鬼好咩你話係咪!?錯就錯在有好多女人成三十幾四十歲咁老竟然違反常理要嫁個有錢男人咁先痴線,係男人都中意後生女仔講緊30歲以下,有錢男人更加吾會揀個三十幾四十歲老女人啦!本人在此呼籲三十三歲以上剩女,停止發夢啦!不如疊埋心水爲下半世生活作預備。 ...
你又唔係女,關你咩事啫?

人地中意吊高黎賣,有錯咩?

唔好話女,男的都一樣。我識唔少人,好後悔結婚tim......

其實,結婚係須要磨合。若真係與自己期望差太遠,真係單身好過結婚。

「給我三千城管兵,一定收回釣魚島,給我五百貪腐官,保證吃垮小日本。」

回覆 引用 TOP

作番幾句詩就可以

男人好色, 女人貪錢.
天性也.....

回覆 引用 TOP

RIGHT

最愛 黃昏 海峽 山脈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 家中小小廁紙 於 2020-7-15 01:01 PM 發表

屌左未?
你成日貼埋D香港剩女偉論,到頭來咪又係要屌。女人要有經濟安全感先比屌,我則濃縮成「屌左未」快靚正!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-7-15 12:55 PM 發表

係百分之五百冇錯,唔通嫁個窮鬼好咩你話係咪!?錯就錯在有好多女人成三十幾四十歲咁老竟然違反常理要嫁個有錢男人咁先痴線,係男人都中意後生女仔講緊30歲以下,有錢男人更加吾會揀個三十幾四十歲老女人啦!本人在此呼籲三十三歲以上剩女,停止發夢啦!不如疊埋心水爲下半世生活作預備。 ...
都有D三十幾歲仲好吸引

回覆 引用 TOP

引用:

總之女人乜都要,自己只出臉!

引用:

男人同女人拍拖前要昅吓女人顏值,年齡,身材同埋要試食,有乜錯先?

人係自私嘅……唔啱自己咪out囉……冇問題……選擇配偶自由

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樹懶叫 於 2020-7-15 01:28 PM 發表

男人同女人拍拖前要昅吓女人顏值,年齡,身材同埋要試食,有乜錯先?
完全冇錯!

我見人中年離婚後,都揾到好歸宿

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]