• 瀏覽: 1,882
  • 回覆: 13
拍左10年拖先結婚, 其間冇嗌過交, 好多野都好夾 (包括床上)
幾年前結婚, 前年有小朋友. 種種關係之下最後決定媽媽全職湊,而我就幫佢比埋外家家用.
我算1個養3家, 經濟上係吃力但都仲叫頂得順.

我明白全職媽媽都辛苦,所以放工後所有家務我都會主動做, 洗碗,吸塵,抹地 etc.
而正如同大部份family一樣.. 要個小朋友訓左大家既free time先開始 ~11點.
佢主要就會同朋友whatsapp吹水, 我就打下機上下網咁.

其實算叫做冇野唔協調.... 除左性生活外,
由結婚時~1星期4次到依家1個月都未必有1次, 而亦到睇到佢無之前咁enjoy...
由佢好主動到依家有冇都冇所謂咁... 但我就越黎越大需要咁....
前排我突登係佢面前睇飛機杯D野, 佢問我做咩想買.. 我話自己打都打到悶..
但佢聽完都冇咩反應...

唔明點解佢依家可有可冇咁..我知一定冇第三者
我自己係一個疑心好重既人.. 但夜蘭人靜時就會亂諗野....
前排忍唔住拎左出黎同佢講... 佢話自己好多時好累真係冇mood, 冇feel唔想

傾完之後真係有D灰亦唔知有咩可以做好...  有冇朋友可以建議一下?

熱賣及精選
引用:
原帖由 楼空,封存浮生 於 2020-7-14 01:31 PM 發表

拍左10年拖先結婚, 其間冇嗌過交, 好多野都好夾 (包括床上)
幾年前結婚, 前年有小朋友. 種種關係之下最後決定媽媽全職湊,而我就幫佢比埋外家家用.

我明白全職媽媽都辛苦,所以放工後所有家務我都會主動做, 洗碗,吸塵,抹地 etc.
而正如同大部份family一樣.. 要個小朋友訓左大家既free time先開始 ~11點.
佢主要 ...
咁咪諗下點樣令佢有Feel 考慮下準備小驚喜/情趣野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 楼空,封存浮生 於 2020-7-14 01:31 PM 發表

佢主要 ...
好正常,小朋友二歲到會有改善。 你奶西 佢喜唔喜歡? 有冇好享受咁啜你碌9?

回覆 引用 TOP

樓主試下直接奶佢個西 奶十幾分鐘佢就有火可以上,我老婆生完仔都冇性慾,靠奶西奶到佢有火

回覆 引用 TOP

湊仔真係好累的,累過返工2倍,假設你返工搵3萬,湊仔的成本其實是6萬,如果你之前是高薪人士,湊仔的成本是10萬

回覆 引用 TOP

最好有長老幫手,無就工人,付出少少令老婆有番性慾啦haha

回覆 引用 TOP

樓主同老婆年紀差不多?

回覆 引用 TOP

樓主大约幾多歲?

回覆 引用 TOP

引用:

佢主要 ...
所以好多婚外情由此產生……
老婆係床上唔滿足老公,老公就去搵婚外情囉~樓主同意嗎?

回覆 引用 TOP

我同樓主相反,小朋友出世後老公重心放晒係小朋友到,想親熱下都唔 so我,我變左係小朋友的媽媽而唔係佢老婆

回覆 引用 TOP

引用:

佢主要 ...
老婆嘅責任就係俾老公𨳒。唔肯搞嘢嘅老婆應該要飛咗佢。

回覆 引用 TOP

引用:

佢主要 ...
你有無做D情趣野引下佢先?
定係你就咁問佢扑唔扑野,扑就除衫除褲埋牙咁樣?

回覆 引用 TOP

生完係咁㗎啦

回覆 引用 TOP

請個工人做家務幫輕下

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]