• 瀏覽: 1,403
  • 回覆: 17
我男朋友細過我.初初都猶豫最後都响埋一齊.我脾氣急,最初了解唔夠講啲好難聽說話搞到分手,我唔捨得不斷希望復合最後叫成功咗,但時間耐發現有啲嘢唔同咗, 拖攬錫少咗,中間又不停嘈交.大家屋企唔容許我間中上佢屋企為咗見到佢,佢阿媽唔鍾意外人上去,我上去就買嘢食做下禮數,生日母親節送禮物,但我上去一個包一碗飯叫一聲食唔食嘢從來無都算,耐咗同男朋友不停嘈話我呢樣嗰樣,我求只係希望似人哋拍拖咁只係,佢最叻捉痛腳,將我講嘅講得更侮辱去攻擊我,有次唔諗我係邊個就郁手打我,我傻繼續忍,打電話唔聽打唔通最後上佢屋企,佢阿媽幫個仔教訓我,而佢企响門後面聽竟然,俾佢當屋企人面話我係癲狗,斷斷續續到最近我生日,前後隔8日無見以為好啲,生日又嘈.我仲傻到俾埋錢訂酒店房,最後佢有好似情侶咁做哂所有嘢我以為有轉機,再等6日我收到更難聽說話

附件

Screenshot_2020_0712_234305.png(112.92 KB)

2020-7-14 11:26 AM

Screenshot_2020_0712_234239.png(27.65 KB)

Screenshot_2020_0712_234208.png(51.95 KB)

Screenshot_2020_0712_234225.png(25.82 KB)

Screenshot_2020_0712_234131.png(100.4 KB)

引用:
原帖由 失去自尊的人 於 2020-7-14 11:26 AM 發表

我男朋友細過我.初初都猶豫最後都响埋一齊.我脾氣急,最初了解唔夠講啲好難聽說話搞到分手,我唔捨得不斷希望復合最後叫成功咗,但時間耐發現有啲嘢唔同咗, 拖攬錫少咗,中間又不停嘈交.大家屋企唔容許我間中上佢屋企為咗見到佢,佢阿媽唔鍾意外人上去,我上去就買嘢食做下禮數,生日母親節送禮物,但我上去一個包一碗飯叫一聲食唔食嘢從來無都算,耐咗同男朋友不停嘈話我呢樣嗰樣,我求只係希望似人哋拍拖咁只係,佢最叻捉痛 ...
早走早着啦,再放時間落去,你自己越來越辛苦,咁唔尊重你!

回覆 引用 TOP

大部份姐弟戀都係冇好結果,所以還是分手算啦

回覆 引用 TOP

咁你都仲留低,接受現實他不愛你。或者從未愛過你

回覆 引用 TOP

放手啦,無左佢你會過得更好

The issue is it because of your bad temper cause allthe argumentof u two?

回覆 引用 TOP

抵你死啦🤣

これが人の夢、人の望み、人の業!

回覆 引用 TOP

樓主,我同你掉轉

最愛 黃昏 海峽 山脈

回覆 引用 TOP

個男仔其實有另外新的東西發展緊,係工作或學業方面,佢好有念法。

而你好像是把所有事都背上,但好危險,因為你的急可能會令你進入崩潰。

你現在的掙扎帶來你的負面情緒。

給自己一個好好的休息,你在這段情中只是一個被動者。與其急不如靜下來

回覆 引用 TOP

你聽我講啦唔好拖咁耐因為呢個男人唔珍惜你你拖咁耐嘥咗啲青春將來年紀大你仲難行呀條路 或者佢已經唔愛你啦你同佢家人同埋佢關係咁惡劣我知道咁樣講好令你傷心 sorry呀

回覆 引用 TOP

樓主加油,如果可以放到手嘅就放啦,一個咁樣嘅人唔值得你再付出。
希望你可以好快走出呢個困局

回覆 引用 TOP

應該算是單戀

香港核心價值︰
炒賣、輸打贏要、憎人富貴厭人貧、事事諉過於人、自私、雙重標準  曱甴有害都有人話好!!!

回覆 引用 TOP

放手啦 會遇到對嘅人

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]