• 瀏覽: 23,714
  • 回覆: 251
  • 追帖: 5

附件

images.jpg(8.03 KB)

2020-7-14 09:56 AM

熱賣及精選
引用:
原帖由 隔離宇宙的樓主 於 2020-7-14 09:56 AM 發表

男女之間有純友誼咩?
呃人㗎🤷‍♂️

會J異性朋友,
但又唔想負責任懶得去追果種算唔算?

一定有。。。也不排除女對男的不純。。

Oman~

有呀...中學時識到佢....當時佢有男朋友,我有女朋友...跟住大家都各自分手後都有KEEP住搵,有上佢家食飯,佢都有上我家食飯,因為住得近,所以經常性見到,但係大家又冇進一步動作,讀完書之後出黎做野到而家都有KEEP住搵,不過就冇左做情侶果種衝動

引用:
原帖由 JOESHNG 於 2020-7-14 10:27 AM 發表

有呀...中學時識到佢....當時佢有男朋友,我有女朋友...跟住大家都各自分手後都有KEEP住搵,有上佢家食飯,佢都有上我家食飯,因為住得近,所以經常性見到,但係大家又冇進一步動作,讀完書之後出黎做野到而家都有KEEP住搵,不過就冇左做情侶果種衝動 ...
有無約過炮?

引用:
原帖由 3think 於 2020-7-14 11:15 發表

有無約過炮?

引用:
原帖由 JOESHNG 於 2020-7-14 11:19 AM 發表

咁浪費,有得食都唔食?

引用:
原帖由 3think 於 2020-7-14 11:20 發表

咁浪費,有得食都唔食?
食左未必係好事啦...做朋友既野做一世架嗎...如果係過客又唔同...而家久唔久見到食枝煙吹下水咪幾好

引用:
原帖由 隔離宇宙的樓主 於 2020-7-14 09:56 AM 發表

男女之間有純友誼咩?
又係喎. 女的太醜, 男就唔會對佢有性幻想.

引用:
原帖由 JOESHNG 於 2020-7-14 11:25 AM 發表

食左未必係好事啦...做朋友既野做一世架嗎...如果係過客又唔同...而家久唔久見到食枝煙吹下水咪幾好
係咪因爲佢太重口味所以你食吾落,寧願射落大海都吾益佢🤭

引用:
原帖由 3think 於 2020-7-14 11:34 發表

係咪因爲佢太重口味所以你食吾落,寧願射落大海都吾益佢🤭
唔係...只係選擇性唔食...現階段都唔錯

引用:
原帖由 JOESHNG 於 2020-7-14 11:58 AM 發表

唔係...只係選擇性唔食...現階段都唔錯
既然你都吾食,可吾可以介紹比我食?萬分感激🙏🙏🙏

引用:
原帖由 3think 於 2020-7-14 12:02 發表

既然你都吾食,可吾可以介紹比我食?萬分感激🙏🙏🙏
你會唔會介紹你親妹俾D三唔識七既人食呢你會唔會奇怪左D呢

提示:支持鍵盤翻頁左 右