• 瀏覽: 26,130
  • 回覆: 251
  • 追帖: 5
唔會有喇!除非係超級豬扒

熱賣及精選
無可能

引用:
原帖由 阿聞 於 2020-7-14 11:28 AM 發表

又係喎. 女的太醜, 男就唔會對佢有性幻想.
有 性幻想 唔可以做朋友?

當初一定唔得,男女間一定有性的幻想,不論男女都會如是(當然,除了樣貌或年齡相差實在太離譜者例外),但是如果能一齊渡過一定的時間,例如5-7年左右,人的感情就會昇華,這時大家或者心裡都會另有所屬,大家真正的男女間友誼才開始。

拖手攬下過馬路扶下腰算唔算先純友誼?

純友誼唔係你自己講嘅
要你身邊所有人都認為先得

保持少少距離好D, 自己得, 對方都未必得

有。我就有三四個好熟的異性朋友,乜都講得

十碎前同60碎後應該有

最緊要係睇長相:

1定有D比都唔會搞

引用:
原帖由 隔離宇宙的樓主 於 2020-7-14 09:56 AM 發表

男女之間有純友誼咩?
所有男女之間都係從純友誼開始啦,後期發展計唔計先。

引用:
原帖由 JOESHNG 於 2020-7-14 10:27 AM 發表

有呀...中學時識到佢....當時佢有男朋友,我有女朋友...跟住大家都各自分手後都有KEEP住搵,有上佢家食飯,佢都有上我家食飯,因為住得近,所以經常性見到,但係大家又冇進一步動作,讀完書之後出黎做野到而家都有KEEP住搵,不過就冇左做情侶果種衝動 ...
人生找到一個紅顏或藍顔仲好過有個男/女朋友。

引用:
原帖由 傲骨 於 2020-7-15 02:09 PM 發表

牛牛你講出咗重點,係“責任”啲仆街連叫雞錢都唔想比未揾真交心異性朋友囉
對啦,付出越多感情越是穩定的。

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-7-18 09:17 AM 發表

女性主義就更加唔使講 ..

所有女人都認為男人係狗公 ..

所以站係女性角度 . 男女永遠都冇純友誼 ..

因為女性思考方法係由對方出發 ..

更醜既女人都有男人去屌 . 因為男人就係狗公 .

返而男人會認為男女有純友誼存在 ..

因為男人會由自己一方去出發 ..

條女甘能醜 . 點屌得落呀 ..

我或者表達得唔完善 . 希望你明白我講緊乜 ...
樓主係香討開POST問就夠天真,呢度99.9%都係狗公,佢地實會話唔會有純友誼,佢地個腦只得性

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]