• 瀏覽: 26,140
  • 回覆: 251
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-7-18 08:54 AM 發表

你即係講基佬唔係男人 . 基婆唔係女人 ?

係法律層面講 . 性取向不能影響實際性別 ..

簡單講 . 即係基佬入面份演女方既 . 現實生活唔能夠進入女廁 ..

就算係變性人 . 好多國家法律上都只係承認變性前既性別 .. ...
我知 ... 你講既係法律 , 我講既係女性主義觀點 ...

引用:
原帖由 八道同盟 於 2020-7-18 08:57 AM 發表

我知 ... 你講既係法律 , 我講既係女性主義觀點 ...
女性主義就更加唔使講 ..

所有女人都認為男人係狗公 ..

所以站係女性角度 . 男女永遠都冇純友誼 ..

因為女性思考方法係由對方出發 ..

更醜既女人都有男人去屌 . 因為男人就係狗公 .

返而男人會認為男女有純友誼存在 ..

因為男人會由自己一方去出發 ..

條女甘能醜 . 點屌得落呀 ..

我或者表達得唔完善 . 希望你明白我講緊乜啦

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-7-18 09:17 AM 發表

女性主義就更加唔使講 ..

所有女人都認為男人係狗公 ..

所以站係女性角度 . 男女永遠都冇純友誼 ..

因為女性思考方法係由對方出發 ..

更醜既女人都有男人去屌 . 因為男人就係狗公 .

返而男人會認為男女有純友誼存在 ..

因為男人會由自己一方去出發 ..

條女甘能醜 . 點屌得落呀 ..

我或者表達得唔完善 . 希望你明白我講緊乜 ...
明既 ... 不如你回左我#88先丫

引用:
原帖由 八道同盟 於 2020-7-18 09:20 AM 發表

明既 ... 不如你回左我#88先丫
真心不明 . 點解一定要回 88 呢 . 又唔係辯論比賽 ..

如果 AV . 我接受唔到 gay 或者 shemale 既片種 .. 就算係 MMF , F vs shemale , 只算有 gay 同 shemale 既成份我都唔會睇 .

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-7-18 09:33 AM 發表

真心不明 . 點解一定要回 88 呢 . 又唔係辯論比賽 ..

如果 AV . 我接受唔到 gay 或者 shemale 既片種 .. 就算係 MMF , F vs shemale , 只算有 gay 同 shemale 既成份我都唔會睇 . ...
好奇問下 ... MMF即係咩???

點都存在D 好感.

引用:
原帖由 八道同盟 於 2020-7-18 09:45 AM 發表

好奇問下 ... MMF即係咩???
即係兩王一后 ..

重口味既兩王一后 . 兩條仔會有互動架 ..

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-7-18 09:56 AM 發表

即係兩王一后 ..

重口味既兩王一后 . 兩條仔會有互動架 ..
多謝推介 , 立即去睇

引用:
原帖由 異域綠色老闆 於 2020-7-18 00:59 發表

緣份已盡,無奈呀!😪
得閒去探佢,買佢生前鍾意食既野俾佢,燒多D衣...唯有係咁

引用:
原帖由 隔離宇宙的樓主 於 2020-7-14 09:56 AM 發表

男女之間有純友誼咩?
有,條仔/條女麻麻地又食唔落咪就純友誼囉

睇雙方定力,定力夠可以,唔夠就變砲友。

有幾毒先可以問出呢d問題

8歲前, 80歲後應該可以

有,非靚女

我信會有

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]