• 瀏覽: 23,283
  • 回覆: 251
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 autobahn 於 2020-7-16 10:27 發表

寫錯字,備胎,備用汽車輪胎。
完全唔明你講咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 隔離宇宙的樓主 於 2020-7-16 10:47 發表

但系你確定你果個朋友對你冇乜意思咩?講唔定只系害驚喺一起後分開,連朋友都冇得做
確定...因為真係有傾過呢個問題...當時得16歲...大家都係求學階段,加上當時大家都有另一半,當然係初戀啦...係唔岩時間遇到岩既人到最後都係唔會有結果既,咁不如做朋友咪仲好

引用:
原帖由 tttyyyer 於 2020-7-16 11:12 發表

我好想問點解單身男女唔可以純做朋友..

其實我性格好男仔,真係好簡單想打打鬧鬧做朋友

點解男人點解開頭要扮做朋友,之後又要追,拒絕咗,最後結果朋友都無得做... ...
好奇心係一種啦...

引用:
原帖由 JOESHNG 於 2020-7-16 11:28 AM 發表

好奇心係一種啦...
好深

引用:
原帖由 tttyyyer 於 2020-7-16 11:32 發表

好深
D狗公想到處播種...咪先扮朋友,之後表白,你拒絕咪連朋友都唔願同你做囉...點解講好奇心,因為佢對你有興趣所以先行出第一步先同你做朋友,了解左多少少就同你講想你做佢女朋友...好老實人選你,你選人...唔岩咪唔搵囉...明白未

impossible la.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JOESHNG 於 2020-7-16 11:58 AM 發表

D狗公想到處播種...咪先扮朋友,之後表白,你拒絕咪連朋友都唔願同你做囉...點解講好奇心,因為佢對你有興趣所以先行出第一步先同你做朋友,了解左多少少就同你講想你做佢女朋友...好老實人選你,你選人...唔岩咪唔搵囉...明白未 ...
夠坦白👍

引用:
原帖由 tttyyyer 於 2020-7-16 12:18 發表

夠坦白👍
說出個事實來嗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JOESHNG 於 2020-7-14 10:27 AM 發表

有呀...中學時識到佢....當時佢有男朋友,我有女朋友...跟住大家都各自分手後都有KEEP住搵,有上佢家食飯,佢都有上我家食飯,因為住得近,所以經常性見到,但係大家又冇進一步動作,讀完書之後出黎做野到而家都有KEEP住搵,不過就冇左做情侶果種衝動 ...
我也有你這情形,一同工作感情很好,是純友誼,曾經分開20多年後再見番,但2年後他去世了 ! 😔

引用:
原帖由 隔離宇宙的樓主 於 2020-7-16 10:43 AM 發表

我覺得冇純嘅!時間久了一樣會有感情,只系都放喺心底吧
感情肯定有啊。。這叫不純麼? 親情都系感情一種啊。。只有產生非分之想先叫不純。
男男或女女在一起時間長了都系一樣有感情啊。。甘叫叫你所謂不純呢?

Oman~

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿聞 於 2020-7-14 11:28 AM 發表

又係喎. 女的太醜, 男就唔會對佢有性幻想.
咁又未必, 熄曬燈呀你諗佢係李麗珍都得啦

回覆 引用 TOP

應該無

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 異域綠色老闆 於 2020-7-16 14:58 發表

我也有你這情形,一同工作感情很好,是純友誼,曾經分開20多年後再見番,但2年後他去世了 ! 😔
那麼慘...

提示:支持鍵盤翻頁左 右