• 瀏覽: 23,238
  • 回覆: 251
  • 追帖: 5
有,不多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 3think 於 2020-7-14 12:02 PM 發表

既然你都吾食,可吾可以介紹比我食?萬分感激🙏🙏🙏
周街都係女, 唔洗樓主介紹啦!

回覆 引用 TOP

所以有友誼波呢樣嘢

回覆 引用 TOP

見安老院好多喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-7-14 10:09 AM 發表

會J異性朋友,
但又唔想負責任懶得去追果種算唔算?
牛牛你講出咗重點,係“責任”啲仆街連叫雞錢都唔想比未搵真交心異性朋友囉

目標人物
引用:
原帖由 隔離宇宙的樓主 於 2020-7-14 09:56 AM 發表

男女之間有純友誼咩?
唔理樣醜唔醜架,最緊要有波踢又唔使錢

目標人物

回覆 引用 TOP

冇啦!一齊時扮正經,夜晚打飛機又想點先可以屌死佢,好辛苦

特別通告 由於有很多人朋友pm我 說真的很想認識 但煩請pm我的人 請先在我的帖上留言 讓我先看看你的誠意 然後再pm我看看能否交友 謝謝大家

回覆 引用 TOP

i always believe there is pure platonic love between opposite sexes, but i dont think people around me think in this way...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JOESHNG 於 2020-7-14 10:27 AM 發表

有呀...中學時識到佢....當時佢有男朋友,我有女朋友...跟住大家都各自分手後都有KEEP住搵,有上佢家食飯,佢都有上我家食飯,因為住得近,所以經常性見到,但係大家又冇進一步動作,讀完書之後出黎做野到而家都有KEEP住搵,不過就冇左做情侶果種衝動 ...
因為無吸引力

兵呀?

回覆 引用 TOP

最緊要可以開帖先

回覆 引用 TOP

對我黎講...無

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Stock2018 於 2020-7-15 16:41 發表

因為無吸引力
當年血氣方剛點會冇吸引力呀...只係做朋友好過做炮友姐

引用:
原帖由 持久男 於 2020-7-15 05:53 PM 發表

當年血氣方剛點會冇吸引力呀...只係做朋友好過做炮友姐
可能射了過隔里😂

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]