• 瀏覽: 3,932
  • 回覆: 27
辦事回辦公室,電梯門打開進來壹個很漂亮的女人,大家忍不住多看兩眼,她身上有香水,又有壹股很難聞的臭味,讓人受不了,很多人忍不住皺眉!妳們遇到過這種情況沒有?

熱賣及精選
踎低就聞唔到臭味

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成日有女砌。

回覆 引用 TOP

個閪有性病,會有陣惡臭

回覆 引用 TOP

你寫到咁書面語,好似作故仔咁

回覆 引用 TOP

是不是她有口臭?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jiulongda3yuan 於 2020-7-13 05:10 PM 發表

辦事回辦公室,電梯門打開進來壹個很漂亮的女人,大家忍不住多看兩眼,她身上有香水,又有壹股很難聞的臭味,讓人受不了,很多人忍不住皺眉!妳們遇到過這種情況沒有? ...
🙋🏼‍♂️其實佢已經死咗但又未死,個肉身腐爛緊,個靈魂仲喺度,佢搽好多香水想掩蓋陣死魚味,你夠薑揭起佢件衫睇你會見到屍班!

回覆 引用 TOP

女人身体嘅味道一般都好香,你闻到嘅应该系狐臭

引用:
原帖由 門外宇宙的手背 於 2020-7-14 09:28 AM 發表

女人身体嘅味道一般都好香,你闻到嘅应该系狐臭
其實女人身體嘅體味/閪味真係好正,一聞到我就會自動扯旗硬晒

引用:
原帖由 jiulongda3yuan 於 2020-7-13 05:10 PM 發表

辦事回辦公室,電梯門打開進來壹個很漂亮的女人,大家忍不住多看兩眼,她身上有香水,又有壹股很難聞的臭味,讓人受不了,很多人忍不住皺眉!妳們遇到過這種情況沒有? ...
口臭, 弧味... 令別人難受。
佢自己難道不覺么?

现在的人抱怨太多,感恩太少;要求太多,给予太少;总是期望被理解,却不能理解别人;总是希望别人多为自己着想,却不懂得换位思考!
引用:
原帖由 ginger.333 於 2020-7-14 11:31 AM 發表

口臭, 弧味... 令別人難受。
佢自己難道不覺么?
極少數一個人有齊晒你以上所講嘅臭味

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 3think 於 2020-7-14 11:19 AM 發表

其實女人身體嘅體味/閪味真係好正,一聞到我就會自動扯旗硬晒
咁原PO点解会讲女仔身上嘅味道会死?

回覆 引用 TOP

係咪生臭弧呀?係好難聞嘅。

回覆 引用 TOP

尤其是鬼妹

回覆 引用 TOP

乜野臭味

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]