• 瀏覽: 7,094
  • 回覆: 120
熱賣及精選
引用:
原帖由 門外宇宙的手背 於 18/7/2020 14:50 發表

講多次,我唔鍾意用口,味道好辛苦
你完全唔愛老公、老公亦感受得到、點樣去愛一個唔愛自己既人
你唔愛佢佢唔愛你、做什麼愛、4分鐘真係好耐、要念在一夜夫妻去搭夠先至可以有咁耐

回覆 引用 TOP

若果自知身體出現毛病、愛老婆的話、第一件事係去睇醫生啦、真係虧左都去搵替工都要老婆有飽飯食、係唔係先!咪再賴落老公身體果度。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 門外宇宙的手背 於 2020-7-18 02:50 PM 發表

講多次,我唔鍾意用口,味道好辛苦
你又怎知你老公唔鍾意你下面的味道?

永不止蝕,坐船常客
引用:
原帖由 門外宇宙的手背 於 2020-7-19 08:58 發表

你話好有道理,但系我老公系一個好有自尊嘅人,如果真系畀佢去醫院,佢可能同我大嗌交
咁妳即係靜靜雞加料俾佢。

回覆 引用 TOP

調理下,不要亂食補品,有些體質虛不受補,愈補愈差。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 門外宇宙的手背 於 19/7/2020 09:05 發表

我老公都唔鍾意我下面嘅味道,我都唔鍾意,所以我哋好少用口
咁你靠乜野可以俾老公順滑進入?

回覆 引用 TOP

摸黑做或可延長時間

熄燈冇俾佢望住你嘅身體

引用:
原帖由 門外宇宙的手背 於 2020-7-17 20:07 發表

我覺得系次次應該系我冇感覺,老公嘅感覺好好,但好快,所以我好煩惱
可能是因為你老公感覺你對他太過刺激,比如你老公覺得你好靚女,皮膚又白又滑,又圓又大,或者當你,,,,,,咁你老公就會因視覺上受到刺激,而心情緊張變得心跳與呼吸同時加快因此過度興奮而提前,,,,,,建意你同老公開始做愛時關上室內照明燈具,摸黑做咁樣可能會增加你老公另你快樂嘅時間。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]