• 瀏覽: 8,122
  • 回覆: 120
引用:
原帖由 門外宇宙的手背 於 17/7/2020 19:51 發表
你去問你老婆,多數女人都唔鍾意用口
你錯、我老婆及以前一齊既都唔抗拒,有個仲係極鍾意

不過你都係算把啦、肯用口都要識、唔係亂咁啜就當做左
唔好等雙11、依加就去拍單,飢渴人妻專用、你懂的

引用:
原帖由 門外宇宙的手背 於 2020-7-12 08:15 PM 發表
以前成日可以堅持兩個字左右,最近一個月總次數唔超過4次,而且次次都唔到4分鐘,有無乜好嘅食譜,請教吓!
你係咪越來越肥越來越醜呀 ??

男人既野 . 通常都係睇對手 .

等於食飯 . 碟送難食 . 你都夾小兩注啦 .

你有冇檢討過你自己呀 ..

引用:
原帖由 門外宇宙的手背 於 2020-7-18 07:43 AM 發表

我成日檢討自己,仲同老公哋傾過,老公自己都話系佢身體羅,所以我要用嘢食畀個老公補補身體
認真講 .. 坊間所謂既食療跟本沒用 ..

去睇醫生最實際 .. 不論中醫西醫 ..

就以中醫角度來說 . 食療 . 還要睇病人本身的體質 .. 食錯只會越來越差 ..

引用:
原帖由 門外宇宙的手背 於 2020-7-18 07:54 AM 發表

真系?不過我冇乜聽講食補效果唔錯,如果睇中醫嘅話,有無好嘅舉薦?
同仁堂通常都有中醫註場 . 你冇商熟咪去同仁堂睇囉 ..

引用:
原帖由 門外宇宙的手背 於 2020-7-18 10:24 AM 發表

用中醫畀個老公補身體,唔會留後遺症啦!
是藥三分毒 . 你自己問問中醫啦 .

不過你講後遺症肯定西藥會大過中藥囉 .

引用:
原帖由 門外宇宙的手背 於 18/7/2020 07:43 發表

我成日檢討自己,仲同老公哋傾過,老公自己都話系佢身體羅,所以我要用嘢食畀個老公補補身體
唔通兜口兜面話係你咩、你老公真慘、硬食

引用:
原帖由 門外宇宙的手背 於 18/7/2020 07:33 發表

嗰只系你中意,我夠膽話你老婆,其實都唔系好鍾意嘅
唉~~俾你吹×脹、使唔使約埋一齊我老婆親口同你講呀、我問過佢話個人興奮、下面好濕、見我好享受時會更加興奮、最唔想啜既係開頭軟果陣
你...........包坳頸,無哩趣味、唔愛又點能夠做得到愛,真係我係你老公既話、實自己打到就射至插入去郁兩下射左出去交左差就算
去搵性工作者學下女人係點做

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]