• 瀏覽: 6,896
  • 回覆: 120
慘~不講愛愛!收工回到家全程碌電話,手機1分鐘不離手!冇溝通😑……

回覆 引用 TOP

壓力大

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 旺季失控的科技 於 2020-7-14 10:55 AM 發表

一定唔係啦,十幾歲的男人,只靠幻想,唔駛見到女仔張相都識扯旗啦,過左30歲,見到真人全裸都未必馬上扯旗。
你意思係 你過左三十歲 就有 扯旗障礙?

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-7-14 08:02 PM 發表

你意思係 你過左三十歲 就有 扯旗障礙?
呢個我唔認為係障礙,只係人大左,見多左,女性的裸體覺得無咁刺激

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 門外宇宙的手背 於 14/7/2020 16:06 發表

如果咁你仲不如叫雞,同你老婆噉做,你諗過佢嘅感受呀
我唔明你講乜、你話時間短、咪叫你用口整番硬佢再插囉、到底你為乜嚴時間短?

引用:
原帖由 subming 於 2020-7-14 09:14 PM 發表

我唔明你講乜、你話時間短、咪叫你用口整番硬佢再插囉、到底你為乜嚴時間短?
仲從來都無用全程用口試過!而且我唔鍾意用口

引用:
原帖由 門外宇宙的手背 於 2020-7-12 08:15 PM 發表

以前成日可以堅持兩個字左右,最近一個月總次數唔超過4次,而且次次都唔到4分鐘,有無乜好嘅食譜,請教吓!
會不會是對你沒興趣了?

引用:
原帖由 Vder 於 2020-7-16 11:10 PM 發表

會不會是對你沒興趣了?
時間耐都系噉嘅,好易得到唔一般都唔會珍惜

引用:
原帖由 門外宇宙的手背 於 15/7/2020 06:38 發表

仲從來都無用全程用口試過!而且我唔鍾意用口
唔仲意用口就繼續去享受果4分鐘

回覆 引用 TOP

食療的話,個人經驗萬試萬靈係羊肉,不論用嚟煲湯,羊肉煲或炒菜都好,唔洗好耐就有效果,可以試試。
如都唔得,仲有一個辦法,就喺睇醫生打針,療程六個月,費用兩萬幾,但就一了百了治本。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 門外宇宙的手背 於 2020-7-16 11:48 PM 發表

時間耐都系噉嘅,好易得到唔一般都唔會珍惜
對,所以你們需要一點新鮮感

你去問你老婆,多數女人都唔鍾意用口

引用:
原帖由 Vder 於 2020-7-17 01:16 PM 發表

對,所以你們需要一點新鮮感
新鮮有好難,特別系你哋自己喺埋一齊五六年,乜感覺都冇,難得心動都唔知系曾經幾時嘞。

引用:
原帖由 門外宇宙的手背 於 2020-7-17 07:52 PM 發表

新鮮有好難,特別系你哋自己喺埋一齊五六年,乜感覺都冇,難得心動都唔知系曾經幾時嘞。
那你老公對性生活滿意嗎?是你單方面滿足不了需要,還是大家都覺得有問題?

引用:
原帖由 Vder 於 2020-7-17 08:04 PM 發表

那你老公對性生活滿意嗎?是你單方面滿足不了需要,還是大家都覺得有問題?
我覺得系次次應該系我冇感覺,老公嘅感覺好好,但好快,所以我好煩惱

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]