• 瀏覽: 88,457
  • 回覆: 2,507
  • 追帖: 25
先唔講道德問題
女人對婚外情,係想多個人錫多個人愛,係貪心既行為
男人對婚外情,係下面緊火,屋企總總原因食唔飽,出去食餐外賣。食開好食既,可以加少少甜言蜜語,就可以keep住條女,但一但長keep,又會痴身同煩,再顯生其他問題。

女人2x歲,搵個40歲叔叔,有錢有事業,佢可以帶俾你虛榮感,收包包食好西,成熟男人既月歷,會吸引女人。女人既青春活力,都好吸引男人。

當女人3x歲,經歷多左,你既月歷我都有,什至比當時你覺得成熟既男人更叻更有地位,男神不再神,有咩吸引到女人呢?3x歲既女人出軌唔再為錢,為虛榮感,咁應該就會返返最原始既原來,想有個人錫有人愛。

不過大前題係,你要先愛人,你先會感受到你面前既人係愛你的。不過人大左,顧慮多左,愛一個人真係咁易?
既然咁難,婚外情呢樣野係咪唔玩好過玩?
有無人覺得婚外情係好玩?又有無人覺得婚外情係唔好玩?
可以講下各自原因?
歡迎大家講下自己既小故事,道德L請按上一頁

熱賣及精選
你又試過未?

引用:
原帖由 tfortest 於 2020-7-10 11:15 PM 發表

你又試過未?
呢個唔係討論既重點
我講左咁多,師兄有無野分享下呀?

引用:
原帖由 廚房外圍的水管 於 2020-7-10 11:19 PM 發表

呢個唔係討論既重點
我講左咁多,師兄有無野分享下呀?
原來冇試過 咁就冇乜啱傾啦

引用:
原帖由 tfortest 於 2020-7-10 11:22 PM 發表

原來冇試過 咁就冇乜啱傾啦
我知你想講既~~

引用:
原帖由 廚房外圍的水管 於 2020-7-10 11:24 PM 發表

我知你想講既~~

引用:
原帖由 tfortest 於 2020-7-10 11:25 PM 發表

ok

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 廚房外圍的水管 於 2020-7-10 10:38 PM 發表

先唔講道德問題
男人對婚外情,係下面緊火,屋企總總原因食唔飽,出去食餐外賣。食開好食既,可以加少少甜言蜜語,就可以keep住條女,但一但長keep,又會痴身同煩,再顯生其他問題。

女人2x歲,搵個40歲叔叔,有錢有事業,佢可以帶俾你虛榮感,收包包食好西,成熟男人既月歷,會吸引女人。女人既青春活力,都好吸引男人。

當女人3x歲,經歷多左,你既月歷 ...
你分析得幾好,3x歲真係唔係貪錢,係想多個人錫,婚外情遊戲係刺激,不過風險好大

引用:
原帖由 香煎滴滴OL 於 2020-7-11 12:05 AM 發表

你分析得幾好,3x歲真係唔係貪錢,係想多個人錫,婚外情遊戲係刺激,不過風險好大
無錯,有家庭有兒女,代價真係太大。但一個人太stable,總會想搵刺激,太矛盾了....

引用:
原帖由 廚房外圍的水管 於 2020-7-11 12:12 AM 發表

無錯,有家庭有兒女,代價真係太大。但一個人太stable,總會想搵刺激,太矛盾了....
咩叫一個人?又有兒又有女點叫一個人?一個人即係單身,單身唔係叫婚外情喔

婚外情/出軌/叫雞/sex partner
都只係一種誘惑
只不過你抵唔抵抗到個誘惑
又或者咁講,你夠不夠愛你既伴侶
如果夠愛,誘惑會容易say no
不夠的話,就容易入到咁解
呢d野冇話道唔道德同岩唔岩
只係成年人要明白做完之後可能承受既後果

引用:
原帖由 香煎滴滴OL 於 2020-7-11 01:29 AM 發表

咩叫一個人?又有兒又有女點叫一個人?一個人即係單身,單身唔係叫婚外情喔
佢就意思係,係為一個中年人。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 廚房外圍的水管 於 2020-7-10 10:38 PM 發表

先唔講道德問題

40歲叔叔都唔一定有錢有事業,後生女都唔一定係要包包食好西,但係年長嘅就應該係睇中年輕嘅青春活力同軀殼喇
3X歲嘅女性又唔一定係為有人愛有人鍚,可能係因為生理需要,同證明自己不比年輕女孩差啫
不過大前題係,如果真係愛上,又點到你唔攪婚外情呢

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 廚房外圍的水管 於 2020-7-10 22:38 發表

先唔講道德問題

大把女人結婚後都會有情人,只係你唔知啫。

如果有家庭,有仔最好唔好做呢啲事,唔关有乜理由,只要做咗,家庭好可能就掟煲咯

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]