• 瀏覽: 4,198
  • 回覆: 47
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-7-11 10:30 AM 發表

但我冇過億身家喎⋯
師兄: 而家冇, 將來會有!

引用:
原帖由 福建一幫 於 2020-7-11 01:33 PM 發表

師兄: 而家冇, 將來會有!
我覺得我將來都冇⋯  除非中幾次 金多寶⋯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-7-11 12:02 AM 發表

如果我身家過億變成富豪,同我食一餐飯應該已經係好大既bonus啦
咁我喺未應該感謝你多謝你俾我同大富豪食飯嘅機會

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-7-10 08:36 PM 發表

是咁的。
因為長期遇到鹹濕上司性騷擾,
根據個人八字信息顯示32-48歲期間都難避免,整整16年咁長!!
我對返工已經興味索然,諗住提早退休全職炒股,起碼比較自由又唔使對住鹹濕老細,又唔使一日八九個鐘都被份工困住冇自由。

全職炒股可以每朝訓到九點先醒,攤係床度睇盤。睇到12點中場休息先起身食個blunch,下驟睇盤睇到4點就放工,不知幾爽,又有錢又自由。hea足一日不知幾爽。總之就自由自在好過返 ...
女人唔洗事業心~但要有事業線
上進心也不要~但要肯上牀就掂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-7-10 08:36 PM 發表

是咁的。
根據個人八字信息顯示32-48歲期間都難避免,整整16年咁長!!
我對返工已經興味索然,諗住提早退休全職炒股,起碼比較自由又唔使對住鹹濕老細,又唔使一日八九個鐘都被份工困住冇自由。

全職炒股可以每朝訓到九點先醒,攤係床度睇盤。睇到12點中場休息先起身食個blunch,下驟睇盤睇到4點就放工,不知幾爽,又有錢又自由。hea足一日不知幾爽。總之就自由自在好過返 ...
甘你洗唔洗我安慰你寂寞的芳心?

回覆 引用 TOP

我3張野果時巳經係過d咁既生活
大學時巳開始投資
我覺得無咩問題喎😅😅😅

回覆 引用 TOP

引用:

是咁的。

過年多年來,見過好多人在好市的時候,由兼職專為全職抄股,但九成人在大升市過後,好多都輸晒錢,又會再出來工作,樓主請小心和控制注碼。

http://edwardchankk.blogspot.com/

回覆 引用 TOP

女人無青春無身材無人要
由其果D、40幾話自己樣似20碎

回覆 引用 TOP

唔好成身肥膏唔減就等於有上進心啦

回覆 引用 TOP

有人要你唔出去搵姐。

回覆 引用 TOP

引用:

是咁的。

點解你成日男扮女?好玩呀而家😎

回覆 引用 TOP

引用:

是咁的。

姑姑,女子無才便是德wo!!

https://www.youtube.com/watch?v= ... qgxE_57rlDt49Jzv99y

主角: 李逍遙、趙靈兒、林月如、阿奴

回覆 引用 TOP

忠義隱士的生活有毒???真的不通過你一個男人李佳

回覆 引用 TOP

最緊要有事業線

回覆 引用 TOP

引用:

是咁的。
32-48歲仲有人想非禮你,我估樓主一定好靚女,受溝嗎?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]