• 瀏覽: 35,022
  • 回覆: 251
  • 追帖: 2
拎到個電話,想變賣?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
乜而家 d 基佬咁猴擒 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nobodynotalk200 於 2020-7-10 07:37 PM 發表

今日我問個同事拎電話, 真係被我拎到!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
痴線架, 真係痴曬線, 勁開心, 超開心, 從未試過今日咁既心情, 救命呀呀呀吞吞各各各各呀呀呀!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
慢慢嚟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nobodynotalk200 於 2020-7-10 07:37 PM 發表

今日我問個同事拎電話, 真係被我拎到!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
痴線架, 真係痴曬線, 勁開心, 超開心, 從未試過今日咁既心情, 救命呀呀呀吞吞各各各各呀呀呀!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
由拎到電話 去到插入 個距離你知唔知有幾遠.....🤣🤣🤣

聖經傳道書第三章曰:「凡事都有定期,天下萬物都有定時。生有時,死有時⋯⋯懷抱有時,不懷抱有時;尋找有時,失落有時;保守有時,捨棄有時。」
引用:

恭喜樓主!
升級成為,兵!!!

有乜甘開心,

回覆 引用 TOP

約到炮先開心喇

回覆 引用 TOP

佢老豆電話號碼?

回覆 引用 TOP

恭喜恭喜

最愛 黃昏 海峽 山脈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 戀愛專家灌必 於 2020-7-10 07:45 PM 發表

咁咪可以約佢出黎,喺合法情況下強行同佢做愛!?
儍能左

回覆 引用 TOP

引用:

on 9

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛鵬的花 於 2020-7-10 08:54 PM 發表

講心5講J架嘛
但樓主最終目的係玩大JJ喎……

回覆 引用 TOP

唔知以為拎咗條底褲

回覆 引用 TOP

引用:

你拎咗佢電話?咁佢點同你聯絡?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無聊之無聊 於 2020-7-10 08:21 PM 發表

哈哈哈
恭喜你吖
咁高興快啲對佢電話號碼打返個3G先la
佢話拎咗佢電話!冇話拎咗佢電話號碼

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]