• 瀏覽: 3,079
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
同啲唔識英文嘅廢物男人拍拖慘過食屎 , 過時過節想話去間質素好啲既餐廳食野都唔得 , 啲高級餐廳侍應好多鬼佬份menu又全部英文。啲垃圾廢男點會夠膽同你入去 ? 我諗就算你生日佢最多都係可以帶你去大牌檔咋。
仲有去旅行時問路或者叫野食等等都要用到英文同當地人溝通 , 你男人如果唔識英文咪淨係識得指手劃腳成個唔識講野既弱智人士咁囉。
最重要一樣大學都係用英文上Lecture , 唔識英文證明咩 ? 證明係連大學都冇讀過既低學歷人士 ! 所以明智又有眼光既女人一定唔會揀唔識英文嘅垃圾男人。

行得上得擂台 , 就唔好輸
輸 , 你就怯成世
引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-7-10 04:39 PM 發表

同啲唔識英文嘅廢物男人拍拖慘過食屎 , 過時過節想話去間質素好啲既餐廳食野都唔得 , 啲高級餐廳侍應好多鬼佬份menu又全部英文。啲垃圾廢男點會夠膽同你入去 ? 我諗就算你生日佢最多都係可以帶你去大牌檔咋。
仲有去旅行時問路或者叫野食等等都要用到英文同當地人溝通 , 你男人如果唔識英文咪淨係識得指手劃腳成個唔識講野既弱智人士咁囉。
最重要一樣大學都係用英文上Lecture , 唔識英文證明咩  ...
講嘢又吾使咁盡嘅,現在有d翻譯機賣吾係好貴啫😂

回覆 引用 TOP

同英文有關???大把識英文都系7甘啦。。。只有同人有關,同語言唔拉搭。。。

Oman~

回覆 引用 TOP

你自己識英文咪得囉, 男方唔識顯得你更加高級。

回覆 引用 TOP

最緊要吾好搵低學歷

引用:
原帖由 tfortest 於 2020-7-10 05:35 PM 發表

最緊要吾好搵低學歷
如果低學歷,但人工好高可吾可以?

有錢就得啦

最愛 黃昏 海峽 山脈

回覆 引用 TOP

登登對對要門當戶對先得??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 3think 於 2020-7-10 05:57 PM 發表

如果低學歷,但人工好高可吾可以?
我諗樓主係吾容許總之要高學歷就算係廢J都得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tfortest 於 2020-7-10 05:35 PM 發表

最緊要吾好搵低學歷
低學歷人士係狗係垃圾,當然唔好搵

輸 , 你就怯成世
引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-7-10 08:48 PM 發表

低學歷人士係狗係垃圾,當然唔好搵
以你角以你角度緊係啦
樓主試下係街叫低學歷係狗係垃圾 好快你會入咗垃圾站

引用:
原帖由 tfortest 於 2020-7-10 08:55 PM 發表

以你角以你角度緊係啦
樓主試下係街叫低學歷係狗係垃圾 好快你會入咗垃圾站
咩叫「以你角」?

輸 , 你就怯成世
引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-7-10 09:02 PM 發表

咩叫「以你角」?
角度 我以為你高學歷會明白添

引用:
原帖由 tfortest 於 2020-7-10 09:03 PM 發表

角度 我以為你高學歷會明白添
「以你角」=「角度」?,你小學畢唔畢到業?

輸 , 你就怯成世
引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-7-10 09:06 PM 發表

「以你角」=「角度」?,你小學畢唔畢到業?
我從未讀過書 所以寫漏字囉點知你咁高學歷又吾明

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]