• 瀏覽: 56,064
  • 回覆: 369
  • 追帖: 6
好多話即出,最後傾左幾個鐘都冇膽出

尋日我上午同下午喺銅鑼灣中央圖書館,晚黑喺尖沙咀海濱,玩交友apps扮女人,約左10幾件自稱即出人士,最後冇個出。有件話即出,3個鐘後仍未見人,原來根本冇出過門口

咁多年黎,玩交友apps扮女人,約過幾百件仔,冇一件真係敢出

我有時喺觀塘裕民坊爭鮮食壽司,喺觀塘APM食KFC,喺銅鑼灣中央圖書館,尖沙咀海濱,將軍澳銀綫灣,喺旺角星巴克,等左個零兩個鐘,好多自稱即出人士根本冇黎到。把口話即出,俾埋地點佢,叫佢地黎搵我,根本唔敢黎

熱賣及精選
根本全部都係男, 出黎格劍?

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-7-9 10:04 AM 發表

根本全部都係男, 出黎格劍?
佢地唔知我係男,以為我係女。又話即出,俾埋地點,叫佢地黎搵我,等左幾個鐘都唔見人

尋日10點去到中央圖書館,到下晝5點走,足足等左7個鐘,約左幾十個人,冇一個夠膽黎,把口話出緊黎,即出,等左7個鐘都冇影

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-7-9 10:11 AM 發表

佢地唔知我係男,以為我係女。又話即出,俾埋地點,叫佢地黎搵我,等左幾個鐘都唔見人

尋日10點去到中央圖書館,到下晝5點走,足足等左7個鐘,約左幾十個人,冇一個夠膽黎,把口話出緊黎,即出,等左7個鐘都冇影 ...
咸濕佬無非都係想要女, 就算真係去到現場,
離遠見到唔似有女係度等緊人, 相反只得一個男人,
咁肯定已經知你係男扮女, 仲點會咁傻出黎同你男男相認?

全部都係男, 出黎格劍.....

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-7-9 10:14 AM 發表

咸濕佬無非都係想要女, 就算真係去到現場,
離遠見到唔似有女係度等緊人, 相反只得一個男人,
咁肯定已經知你係男扮女, 仲點會咁傻出黎同你男男相認? ...
問題在於,佢地根本冇到場,冇到達現場

我約佢地旺角朗豪坊星巴克,或者旺角家樂坊星巴克,或者觀塘APM星巴克見,咁多人,有男有女,佢地點樣知道邊個係我真身?問題係佢地根本冇黎到

你悶到冇野玩

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-7-9 10:20 AM 發表

問題在於,佢地根本冇到場,冇到達現場

我約佢地旺角朗豪坊星巴克,或者旺角家樂坊星巴克,或者觀塘APM星巴克見,咁多人,有男有女,佢地點樣知道邊個係我真身?問題係佢地根本冇黎到 ...
你都識講現場咁多人, 有男有女, 你點知佢地唔係當中其中一個?

補多幾張交友apps截圖:

有人出來,你係咪龜縮先?

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-7-9 10:01 AM 發表

尋日我上午同下午喺銅鑼灣中央圖書館,晚黑喺尖沙咀海濱,玩交友apps扮女人,約左10幾件自稱即出人士,最後冇個出。有件話即出,3個鐘後仍未見人,原來根本冇出過門口

咁多年黎,玩交友apps扮女人,約過幾百件仔,冇一件真係敢出

我有時喺觀塘裕民坊爭鮮食壽司,喺觀塘APM食KFC,喺銅鑼灣中央圖書館,尖沙咀海濱,將軍澳銀綫灣,喺旺角星巴克,等左個零 ...
點解你甘無聊既

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-7-9 10:22 AM 發表

你都識講現場咁多人, 有男有女, 你點知佢地唔係當中其中一個?
如果佢地到左,會喺交友apps問我着乜衫,點相認

佢地根本冇黎,證據係有時我問佢地到左未,幾時到,佢地傻仔唔答我,甚至leave chat

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-7-9 10:11 發表

尋日10點去到中央圖書館,到下晝5點走,足足等左7個鐘,約左幾十個人,冇一個夠膽黎,把口話出緊黎,即出,等左7個鐘都冇影 ...
你真係坐左7個鐘? 這類玩意你識咁做人地一樣會; 所以索性從已認識的人脈中幅射型擴展開去更實際.

引用:
原帖由 香港神仙 於 2020-7-9 10:24 AM 發表

有人出來,你係咪龜縮先?
約過咁多次,未試過真係有人出,唯一一次例外:

最威水係有次玩app,有個傻仔自稱住大角咀,我水左佢晨早流流去朗豪坊8樓,佢話未開,保安唔俾佢上

之後我叫佢,如果保安阻佢就威脅投訴保安,佢自稱上到去8樓殘廁唔見人。我喺屋企,至於佢係咪真係到左朗豪坊,上左8樓,無從稽考

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-7-9 10:01 AM 發表

我有時喺觀塘裕民坊爭鮮食壽司,喺觀塘APM食KFC,喺銅鑼灣中央圖書館,尖沙咀海濱,將軍澳銀綫灣,喺旺角星巴克,等左個零 ...
阿大佬,有J點出呀,你試吓搵全全,一定即刻飛的出嚟搵你

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]