• 瀏覽: 9,492
  • 回覆: 88
  • 追帖: 1
大自然法則就係汰弱留強。好似猩猩咁,如果一隻雄性猩猩打輸咗比另一隻雄性猩猩,咁佢嘅伴侶就會拋棄佢跟打贏嗰隻猩猩走。
同樣道理人類都一樣,如果一個男人搵錢唔夠另一個男人多,冇另一個男人咁本事。咁佢身邊嘅女人絕對可以拋棄佢跟另一個更優秀嘅男人。
所以女人唔好成日覺得出軌好罪大惡極,如果見到有男人比你老公/男友優秀的話唔好再猶疑即刻去馬,人望高處好正常,出軌根本好正常,見到有更好嘅另一半咪出軌囉,有乜唔啱?

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-7-9 12:15 AM 發表

大自然法則就係汰弱留強。好似猩猩咁,如果一隻雄性猩猩打輸咗比另一隻雄性猩猩,咁佢嘅伴侶就會拋棄佢跟打贏嗰隻猩猩走。
同樣道理人類都一樣,如果一個男人搵錢唔夠另一個男人多,冇另一個男人咁本事。咁佢身邊嘅女人絕對可以拋棄佢跟另一個更優秀嘅男人。
所以女人唔好成日覺得出軌好罪大惡極,如果見到有男人比你老公/男友優秀的話唔好再猶疑即刻去馬,人望高處好正常,出軌根本好正常,見到有更好嘅另一半咪出軌囉,有 ...
咁一定會有另一個更好既人出現嫁啦,唔通個個都試?每個人都有優點同缺點,我愛我男朋友就算有幾多優秀既人出現都看不見,每個人都唔同,唔好將你嘅個人觀點強加喺人地身上,你咁諗唔代表你嗰套係啱

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-7-9 12:15 AM 發表

所以女人唔好成日覺得出軌好罪大惡極,如果見到有男人比你老公/男友優秀的話唔好再猶疑即刻去馬,人望高處好正常,出軌根本好正常,見到有更好嘅另一半咪出軌囉,有 ...
猩猩會倒吊痾尿落自己個口倒飲埋,攞人類黎同畜生比較😤

引用:

咁依你睇法,大自然法則弱肉強食,見人唔順眼只要夠大隻夠打,趙佢一獲係一件好正常嘅事,有乜問題呀?但問題在於人有道德有倫常唔係野獸動物,呢d樓主可能好難明

野獸弱肉強食是為了得到最強DNA,
你出軌時吞哂啲精,攝取最強基因,可以成功進化。

回覆 引用 TOP

做雞搵得多、行啦去開工

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-7-9 00:15 發表

淪落到要合理化出軌,唔怪之得要去做親子鑑定

最緊要吾好搵低學歷 咁就冇問題啦

引用:
原帖由 油麻地古天樂 於 2020-7-9 12:44 AM 發表

你嘅道德觀念有問題,不過我鐘意,多啲出軌嘅少婦,我的都好易玩人妻
仲要等你同你老公離婚果刻中出即飛
未離婚就中出即飛再周圍唱

阿仙奴忠實球迷
希望阿記係阿聯球場捧上聯賽錦標

回覆 引用 TOP

引用:

系呀地鐵,火車,電車,都出軌啦,旦要寫報告同罰錢哩囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大話的科技 於 2020-7-9 02:57 AM 發表

咁依你睇法,大自然法則弱肉強食,見人唔順眼只要夠大隻夠打,趙佢一獲係一件好正常嘅事,有乜問題呀?但問題在於人有道德有倫常唔係野獸動物,呢d樓主可能好難明 ...
黃畜曱甴觀念心態扭曲!

希望佢老母/老婆/女友應同佢嘅!每個人總有比佢更高階層的一群,佢老母/老婆/女友不停咁轉換男人!

黑桃曱甴樓主就通街都係老豆同兄弟!

祝願樓主老婆或女友通街勾佬!樓主正畜牲!

樓主常開帖自吹自擂,自命讀得書多常踩踏別人,語氣刻薄寡恩!讀書讀到滿腦屎!

引用:
原帖由 tfortest 於 2020-7-9 06:29 AM 發表

最緊要吾好搵低學歷 咁就冇問題啦
樓主咁高學歷,佢老婆咪(好 次)一樣出軌

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]