• 瀏覽: 3,387
  • 回覆: 24
是咁的,平時我條女(極似載早兒)都唔肯同我咩咩既(mouth issues),咁正府無啦啦比左一皮野我,咁我是中產有樓有車的,果一皮野對我無咩用,所以我就索性買左個channel 銀包俾佢。佢成晩好開心,仲幫我咩咩!
I feel release and relax!
🤪🤪

熱賣及精選
引用:
原帖由 ANA330 於 2020-7-8 01:19 PM 發表

是咁的,平時我條女(極似載早兒)都唔肯同我咩咩既(mouth issues),咁正府無啦啦比左一皮野我,咁我是中產有樓有車的,果一皮野對我無咩用,所以我就索性買左個channel 銀包俾佢。佢成晩好開心,仲幫我咩咩!
🤪🤪 ...
巧名貴

禾就是喜歡這樣                                                    借問聲睇咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ANA330 於 2020-7-8 01:19 PM 發表

🤪🤪 ...
你都夠晒cheap,又話自己中產有車有樓,政府唔派一萬你都唔買銀包比自己條囡,中咩產,正陷家剷!

一皮買個”channel”銀包?A到咁,比我喺女,收到咬斷條仔賓走

回覆 引用 TOP

你唔拎果一萬去做手術切JJ?

回覆 引用 TOP

有J小妹

回覆 引用 TOP

引用:

🤪🤪 ...
你老婆有J小妹兄有冇嬲?

回覆 引用 TOP

引用:

🤪🤪 ...
膠到呢

回覆 引用 TOP

原來有J小妹兄極似載早兒

回覆 引用 TOP

嗰一皮比小妹兄你睇醫生㗎,男人老狗買乜春包包

香港曱甴,時代垃圾
屎袋曱命,無謂戇居

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ANA330 於 2020-7-8 13:19 發表

🤪🤪 ...
香奈兒包包最平都兩萬幾,你呢個妄想症病人食咗藥未? 🤣

回覆 引用 TOP

lmao樓上的士車cam對狗男女就係你哋?

回覆 引用 TOP

引用:

🤪🤪 ...
你係咪送比@Bmw118i ?

回覆 引用 TOP

一皮野買咩channel包包呀?好很貴架,兩皮就差唔多。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]